Gå til innhold

[Løst]Skal jeg ta i mot dette tilbudet?


Jada-jada

Anbefalte innlegg

Jeg bestilte en slik http://www.elkjop.no/product/data/barbar-p...satellite-l550d men den ble feilsendt og havnet i Danmark og nå har de ikke den på lager og jeg trenger pc nå.

 

Jeg har tilbud om denne HP maskinen http://www.elkjop.no/product/data/barbar-p...oductTabcontent Den er satt ned fra 8995,- til 6995,- i helgen men jeg har fått tilbud på 5995,- siden jeg har ventet og ringt de 6-7 ganger med tull og håpløsthet. Det eneste jeg syntes er negativt er at den ikke har LED skjerm men det er jo en klart kraftigere maskin spesielt på grafikk siden så hva syntes dere om tilbudet jeg har fått? Det blir 1500,- ekstra da jeg kjøpte Thoshiba maskinen på tilbud til 4495,-

Endret av Jada-jada
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Hvordan klarte de å sende den til Danmark av alle steder...?

 

 

Jeg hadde tatt imot tilbudet, er som du sier en bedre maskin. Og tapet av LED skjerm er nok ikke så stort, går nok litt utover strømforbruket?

 

Jeg tror ikke de vet selv hvordan den havnet i Danmark det har i grunn vært hovedproblemet og den har ligget på en terminal i København siden forrige onsdag i følge sporingen :no: Jeg tenker ikke så mye på at den bruker litt ekstra strøm men har en Acer Timeline med LED og den er jo klart mer lysterk en vanlig WXGA skjerm.. Hovedbruk av denne blir jo en del spill og kraftigere oppgaver så det er sikkert ikke et dumt valg?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...