Gå til innhold

Er denne maskinen noe bra .... ?


alaruz

Anbefalte innlegg

Har blitt tilbudt å kjøpe denne Maskinen :

 

IBM ThinkPAD i serie (1200 et eller annet tror jeg,...

Intel Celeron 600

128 mb RAM

10 gb HDD

13.3 " TFT skjerm

DVD

osv...

 

Har noen en aning om hvor god denne er ? - ytelse messig,... osv.... og kanskje også et pris forslag om mulig.... ?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tror den er helt greit så lenge det ikke er 3D som er bruksområdet. Grei studentmaskin. Kan nesten ikke si så mye mer før jeg vet hva du skal bruke den til.

 

Finner den på http://www.ibmshop.no til ca 12500,- hvis jeg ikke husker feil. Men det var vel kanskje der du fant den?:)

 

[ Denne Melding var redigert av: swanky på 2002-01-26 11:36 ]

 

[ Denne Melding var redigert av: swanky på 2002-01-26 11:36 ]

Lenke til kommentar

Det er jeg som vil kjøpe en bærbar,...(har lagt ut annonser...) og har blant annet blitt tilbudt denne maskinen. Skal ikke bruke den til 3d nei. - Men det blir en student maskin. - Kanskje smått med programmering også,... og annet småtteri,...

 

Er det noen som har aning hvor mye RAM til slike maskiner koster. Vil ha den til 196 mb (som var maks) Viss jeg ville hatt den. Ram gjør mirakler. :wink:

Lenke til kommentar

Har du fått tilbud om denne brukt. Hadde ikke gitt over 8000 for den brukt.

 

Selv om jeg egentlig ikke liker å handle datautstyr på Expert eller Elkjøp, så har de faktisk et par greie kjøp der. Tillegsgarantien du får på Elkjøp er jo også helt konge. For 7,5% av kjøpssummen får du en 3 års garanti som dekker bortimot alt som kan skje med PC-en. Dekker fuktskader, støtskader osv. Dessuten nedskrives ikke PCens verdi i løpet av de tre årene. Egen erfaring med supporten der er også god, dersom man møter opp vel og merke. Men det tror jeg varierer litt fra butikk til butikk.

 

Kjøpte selv en HP omnmibook XE3 der til 16400 med følgene spekk

PIII 933

256 SDRam 133 (utvidbar til 1GB)

20 GB harddisk

Combo CD/RW-DWD

56 k/ 10/100

 

Vet at HP i tillegg har en ganske god garantiordning. Dersom et HP produkt går i stykker og det dekkes av garantien, sender de deg tilsvarende produkt i løpet av få dager og plukker med seg det ødelagte produktet. Har de ikke inne den modellen du har kjøpt, så sender de deg modellen over. HP reparer ikke ødelagte produkter, de bare kaster dem, så man slipper somregel å vente en evighet på at de skal kontrolleres, slik jeg har opplevd å gjøre på Komplett.

 

 

De har også andre PC'er fra 12000 kr

 

dersom du skal ha billigere var jeg også innom Expert, de hadde mot normalt, et par alrighte tilbud. Blant annet en med en Durom prosessor som var ganske billig (var Expert-bonus stormarked i Kristiansand dette her). Det som er kjipt med Expert er jo at de ikke har like priser over hele landet.

 

Forøvrig kjører de en kampanje på http://www.yatack.no på Targa PC'er. De selges med 3 års garanti. Supporten til Actebis som fører Targa i Norge er etter det jeg erfarer elendig hvis du bruker mail, men ganske god hvis du tar deg bryet med å ringe dem. Supporten på bærbare annser jeg for å være ganske viktig da de fleste jeg kjenner med bærbar, ved et eller annet tidspunkt har hatt et problem.

 

Håper du får deg en bra PC.

Lenke til kommentar

He he - stilig side. Som jeg innledet med, er jeg egentlig motstander av å kjøpe datautstyr der, og jeg vil ihvertfall ikke spørre noen av de kvisete 16 åringene om hjelp, da de bare prater vas. Bruker begreper som "MP3", "Wav" og "knallprosessor" kynisk og uten mening.

 

Men min motstand mot elkjøp hindrer meg ikke å kjøpe noe, når de for en gangs skyld har et bra tilbud. Kvaliteten på butikkene deres varierer, og butikken i Kristiansand er faktisk ganske bra. I motsetning til f.eks Elkjøp i Sandvika, så yter de bra service og har endel kvalifiserte ansatte.

 

Den ekstra garantien er faktisk bra. Jeg annser den for å være en god investering når man kjøper et så skjørt produkt som en laptop er.

 

Forøvrig er det min oppfatning at alle bedrifter har hatt endel misfornøyde kunder. Hver gang noen skriver i et forum at de har fått god service et sted, er det alltid en god del som forteller om sine dårlige opplevelser.

 

PS! hva med å lage et hatnettsted for Zalto.com. Er den den bedrift som virkelig suger, så er det dem.

Lenke til kommentar

Du Kan jo også importere en bærbar fra Asia!

Skremmende mye penger å spare på det!!

Kjøpte selv nå nettop gjennom en kompis som driver å tar inn diverse datakomponenter

Jeg kjøpte ei maskin med

1 Ghz prossesor

256 mb ram

DVD/CDR

15,1 tft

++++++++ !!

til 6800,-

og fikk også tak i Geforce3 ti 200 til 1650,-

Ikke så mye å spare på Skjermkoret da men penger spart der også

En slik bærbar jeg fikk tak blir vel solgt for mellom 20-25 lapper her i Norge!!!

Lenke til kommentar

Nei du må undersøke litt om import selv da, jeg har jo en jeg kjenner som nettop har begynt å importere varer fra Østen!

Han har tenkt å begynne å selge litt her i Norge med tid og stunder!

Så de maskinene som er tatt inn til nå er bare for testing stort sett! Kan ikke si hvilket merke enda!!

Han har også tatt inn noen Skjermkort for vanlig pc,

GF 2 ti GF 3 ti 200 og GF 3 ti 500 av et merke som ikke selges her i Norge. jeg har et av disse kortene, et GF 3 ti 200! selv bruker han et GF 3 ti 500!

Det kommer test på noen av disse kortene her på Hardware.no snart!!

Lenke til kommentar

Er du optatt av garantier og slikt vil det fort bli DYRT om du importeter selv. ( portoen) + at det er ikke gitt at avsenderen i ASIA eller hvor det nå måtte være, har samme sterke forbruker lovgivning som vi tross alt har her til lands....

 

Send en mail til

[email protected]

der vet jeg de skaffer diverse (les alle merker.!) Laptops MED garanti og bra priser + råd.

 

Goooooood luck!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...