Gå til innhold

Døm personen over deg etter musikksmaken sin!


PgUp

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Dermuszdel: Veggene på rommet ditt er fyllt opp av Andy Warhol-plakater, gulvet et dekket av tomme øl- og absintheflasker, gardinene er mørke og trukket for, og i alt rotet finner man diverse Velvet Underground- og Allen Ginsberg-albumer. Du tar sterk avstand fra alt som kan kalles høykultur, og du føler deg hjemme i 90-tallets grungebevegelse. Håret ditt lever sitt eget liv.

 

http://www.youtube.com/watch?v=8sMFpww1sig

Endret av teppulf
Lenke til kommentar

Du er en rolig [...] mann i 20-årene [...]. Du [...] tilbringer [mye av] dagen[...] din[...] på å [...] slappe av til musikken din. Du har få, men gode venner [...].

 

Anarkorken: Du er brennende sosialist og stiller opp i så mange demonstrasjoner du makter, oftest iført en genser som avbilder Che Guevara. Dine fyllediskusjoner har som mål å disse USA, og å forklare hvorfor USSR ikke representerer din ideologi. Du er 16 år.

 

http://www.youtube.com/watch?v=VA8hzUDXvtk

Lenke til kommentar

8/Du er en glad og fornøyd kar som endelig er kommet på rett kjøl etter en lengre periode med depresjoner. Du enegasjerer deg i mye, faktisk såpass mye at du egentlig ikke har kapasitet til det. Du liker å stikke på en god fest med gode venner (de samme vennene som hjalp deg gjennom perioden med depresjoner) en gang i blant, men du fortrekker å røyke en joint eller to i kjelleren til din beste kompis. Du har en forkjærlighet for eldre biler, motorsykler og aukustisk gitar.

 

http://www.youtube.com/watch?v=hxZJTRhcFg4

Lenke til kommentar

KongKake

 

Du er en nokså glad kar som liker musikk med litt liv i, spesielt electronica-inspirerte sjangre og sanger. Du kler deg nokså fargerik, og/eller er ihvertfall ikke redd for å bruke klær med sterke farger. Du har mange venner som du er med ofte, og vennene dine er også nokså glad i samme musikk som deg. Ellers er du mye ute og har det gøy, og spiller musikken din høyt i bilannlegget imens du kjører forbi bensinstasjonen for å fylle på bensin.

 

( ? ) :p

 

http://www.youtube.com/watch?v=C2Ccv6reRU8

Lenke til kommentar

Mr. Graves

 

Du er mellom 25 og 30 år gammel, eller har eldre søsken som har påvirket deg mye. Kommer fra en arbeiderklassefamilie og følger i dine foreldres fotspor. Jeg tror ikke du har lappen, med mindre du bor på landet. Jeg tror du skulle ønske du bodde et annet sted enn Norge. Noen av dine beste minner er sannsynligvis fra ferie et annet sted i Nord-Europa eller USA. Barndomsrommet ditt har trepanelvegger.

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...