Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Program til LAN-spilling på skule?


Anbefalte innlegg

Nå har det seg slik at me, kvar onsdag, har tre timer fri midt på dagen. Det er for lita tid til å dra hjem, men for mykje til å berre sitte der.

 

Skulen har eit nettverk som er ganske greit, og eg vil gjerne finne ein moglighet til å spele på LAN med ein kompis. Spillet det er snakk om er Europa Universalis 3.

 

Nettverket har sperra av for all nettspilling. Eg brukte ei stund Sockscap og Your Freedom for å spele på internett, men har uinnstallert dette og finn ikkje ut korleis eg bruker det igjen.

 

Har og prøvd å opprette eit ege LAN-nettverk, men det virka heller ikkje

 

tl;dr

Eg prøver å finne ein måte som gjer at eg kan spille på LAN eller internett med ein ven. Nettverket me bruker er rogaland sitt skulenettverk, trur eg.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Herregud, jeg begynner å bli lei nå :roll:

Hvert forbanna år kommer dere å skal ha tips om hvordan bryte en nettverks avtale. Tro det eller ei, det er en grunn til at spilling er sperret. Hvorfor skal dere bryte en avtale som dere har gått med på? Hvorfor kan ikke dere vente til dere kommer hjem?

 

Jeg opplever støtt og stadig på min skole at det tar 5!!!!! forbanna minutter å åpne google, gjett hvorfor! Det er førsteklassen som spiller.

 

Dette forumet skal ikke være en arena for stjeling, tips til piratkopiering og lovbrudd. Tråden er herved rapportert for stenging

Lenke til kommentar

Hamatchi er mitt forslag, men dersom det er mulig å søke på IP-adresse skulle det funke bare ved å gjøre det.

 

Hamatchi kan du bruke til å spille LAN over internett også. En vennegjeng kan feks. sitte spred rundt om kring i sine egne hjem og alikevell spille LAN på gode gamle Diablo 2 :)

 

Edit: forsovidt enig med de over, men på vår skole er ikke hastighet et dilemma. Vet ikke hvordan det er hos dere. de har helle ikke stengt LAN spilling. Det som pleier å være problemet er at PC-ene er spredt utover forskjellige rutere. Internett spilling blir mye vanskligere å få til på enkelte ting og jeg vil heller ikke hjelpe deg med dette :p

Endret av 2ball(s)
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...