Gå til innhold

kjøpe Bass kropp


kallepetrus

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ta kontakt med www.verktoyas.no, et firma som leverer verktøy og treverk til tredreiing og treskjæring i Stavanger. Fikk en engelsk katalog av dem for å bestille materialer til å bygge gitarer for noen år siden. Fra katalogen var det også mulig å bestille flere typer ferdig utfreste basskropper. Både i Fender, Gibson og Rickenbacker utførelse. Du kan også bestille bass "block", det vil si en basskropp med utfresninger til pickuper, elektronikk og hals, men der du må designe og sage ut den utvendige formen selv. Halser leverer de grovlaget, ferdige og i "block" utførelse for utforming av hodet selv. Også hardware fra kjente produsenter kan skaffes til OK pris :). Verktøy AS bestiller for deg hvis du ikke vil bestille fra England selv.

Lenke til kommentar

Det er mange av dem. :)

 

Det avhenger litt hva du vil ha, og hvor mye du vil betale.

 

I den ene enden av skalaen har du butikker som selger ferdige standardkropper, som for eksempel Allparts.

 

Så har du leverandører som Warmoth som lager kropper på bestilling, og der du kan velge hva slags pickupfres du vil ha og hva slags treverk og farge du vil ha. I tillegg har de en masse ferdige kropper på lager som du kan velge blant. Jeg kjøpte kropp og hals til min Jazz Bass der:

DSCN0130small.JPG

 

 

I den andre enden av skalaen har du rene custombyggere, for eksempel Eugen Guitars her i Bergen, som "håndlager" gitarer og basser på bestilling. Det blir selvsagt en del dyrere enn de første, som bruker CNC-maskiner til å skjære ut standarddesign.

 

Geir :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...