Gå til innhold

Cluster i Debian


Anbefalte innlegg

Hei,

 

Jeg benytter distroen Debian. Jeg hoster noen CS (Spillserver: Counter-Strike) servere og ønsker nå å sette opp ett cluster.

 

Nå til dags kan jeg ikke kjøre mer enn 3-4 servere pr maskin. Jeg har 5 serveruniter som hadde vært knall å få i cluster.

 

Det som er viktig for meg er å få delt CPU kraft og minne. Og alt vil bli letter for meg når jeg skal legge til noe på serverene for kunden. For når flere maskiner blir til en så slipper jeg å gjøre det samme 5 ganger.

 

Dette er kun noe jeg har hørt, men er fortsatt usikker. Jeg har kompilert en kjerne som egner seg best til mitt bruk. Kjernen kjører 1000hz og så har jeg satt minne til 64GB var det vel. Gjør jeg ikke dette kjører ikke CS serveren 1000 FPS.

 

Så jeg håper jeg kan unnlate å endre kjernen. Vil det også si når jeg har fått alt i cluster så trenger jeg bare å legge inn den kompilerte kjernen min på master serveren?

 

Håper jeg forklarte godt nok hvor jeg vil, men spørsmålet mitt er hvordan gjør jeg dette. Jeg har prøvd å google etter noen guider, men forstår lite. Så om noen har en norsk guide i bestefall på hvordan dette gjøres er jeg storfornøyd.

 

Det eneste jeg trenger er å dele CPU- og minne- kraft.

 

Fint om noen kunne gitt meg en kort innføring i hvordan det fungerer og om det er fullt mulig. Det er begrenset hvor dreven jeg er på Linux.

 

Mvh.

Stian :thumbup:

Endret av Fenalår
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det du er avhengig av i dette tilfellet er at CS-serveren din kan dele arbeidsoppgaver ut over flere maskiner (høy grad av parallellisering), og støtter slik clustring. Meg bekjent støtter den ikke sånt, og da er ikke det du tenker på mulig.

 

Bruk heller tid og ressurser på å lage noe som kan hjelpe deg med administreringen av disse serverne.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...