Gå til innhold

Blackberry: Noen som har erfaringer?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Hadde BB et år her i Norge, men byttet pga. dyre operatørutgifter. (Trigcom=knalldyrt) BB systemet i seg selv er utrolig bra! BB Bold eller BB Curve vil jeg anbefaler på det varmeste.

 

Hvordan er det å bestille fra utlandet, for eksempel ebay? Støtter alle BB GSM-nettet og norske forhold? Er jo helt latterlig å kaste penger på en så dyr butikk som telebutikken og på

et så ugunstig abbonement.

Lenke til kommentar

BB uten trigcom-abo er meningsløst - du kan da ringe og sende sms, men ingen blackberry-tjenester og du får ikke brukt andre funksjoner på telefonen.

 

Vet ikke med Telenor, men ihvertfall Netcom lanserer nå ett samarbeid med Trigcom slik at du hos Klart Svar og lignende netcom-forhandlere får kjøpt Blackberry med Trigcom-abo gjennom Netcom - helt andre priser enn hva man har vært vant med på trigcom-abo tidligere ihvertfall. Spennende produkter og ekstremt spesielle egenskaper som andre telefoner ikke klarer matche - hvis man trenger noen av de egenskapene Blackberry kan tilby.

 

Edit: Og nei, det er ikke latterlig, det har heller ingenting med å "stenge ute fra nettet" å gjøre - Blackberry er ikke som andre telefoner, funksjonene som gjør Blackberry spesiell er blant annet mulig gjennom at alt trafikk til og fra en Blackberry går via en Blackberry-server - dette er ikke mulig med feks ett chess-kort i telefonen. Så det er ikke noen som prøver å "sperre" blackberry ute, det er derfor Klart Svar nå tilbyr trigcom.

Endret av Togans
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...