Gå til innhold

Shopping på internett


Anbefalte innlegg

Noen som har erfaringer på hva som er mest økonomisk når en handler fra utenlandske sider, f.eks feeluniqe.com eller andre sider? Er det mest økonomisk å handle flere ting på en gang, eller en og en selv om prisen stiger over 200,-?

Er den under 200,- sier det seg jo selv at en bestiller 1 og 1 vare, men hva når prisen er høyere, hva er mest lønnsomt?

 

Håper på positivt svar :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Når du skal handle flere varer over 200,- er det mest økonomisk å kjøpe alt sammen sammen i og med at da slipper du postens tollgebyr på hver ordre, men en på alt bare. Dessuten kan det være lurt å sjekke om det tilbys betaling i forskjellige valutaer så du kan sjekke om det er variasjon i prisen. Asos er flinke på det, er som regel alltid billigst å bestille i GBP.

Lenke til kommentar

Hos feelunique så er det gratis frakt til Norge. Da lønner det seg selvfølgelig å dele det opp slik at man slipper å betale toll. Eneste med den nettsiden er at det tar litt tid før pakkene kommer fram. Samt selv de minste ting blir sendt i for store pakker til å passe i postkassen, så du må på postkontoret for å hente dem.

 

En del nettsider priser også varene ned av seg selv, eller om du spør, så du slipper tollen. Men tar du utgangspunkt i at det uansett blir over 200 kroner så lønner det seg å sende dem samlet. Da slipper du å betale frakt for flere pakker, samt du må bare betale de 100kr de tar for å fortolle den 1 gang.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...