Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hva er din beste, og verste sex opplevelse ?


Bjorn94e

Anbefalte innlegg

Gjest Fast bruker

Ønsker ikke at kjente igjenkjenner den faste brukeren min.

 

(Sier seg kanskje selv i denne posten, men ja jeg er mann).

Beste: Med dama, etter en god runde med dominans fra min side, der hun plutselig tar helt styringen, vi går i dusjen, og hun stimulerer meg på en spessiell måte med dusjhodet jeg har vist henne. Hendene mine er bakbundet så jeg kan ikke gjøre noe med det, og ikke holde meg stående i det hele tatt. Til slutt runker/suger hun meg ferdig mens hun masserer prostata. Tror aldri jeg har kommet så hard. Sæden sprutet nesten i taket, stønnet som en jente, og greide nesten ikke stå oppreist rett etterpå. Kommentaren fra madammen var at hun kunne kjenne det rimelig heftig fra innsiden også, og nesten ikke få ut fingrene, så det hadde nok knepet godt der nede mens orgasmen stod på. Ja takk, gjør det gjerne igjen, og igjen, og igjen!

 

Verste: One night stand med jomfru. Ikke morsomt, spessielt ikke siden jeg var litt brisen og ikke merket at hun var jomfru før jeg kjente jomfruhinnen briste mot penis. Det var den verste sexen jeg har hatt. Hun var for trang, ingen av oss nøt det skikkelig, og jeg var skuffet over at hun hadde løyet om at hun var jomfru. Hva forventet hun liksom. Så det endte vel etter god og vel 5 min, da ingen av oss gadd mer.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Det beste sex'n jeg hadde var for noen uker siden da typen tok meg bakfra.

Bakfra? Nr 2?

 

Beste jeg hadde var vel når jeg tok fruen i nr 2 å hun kom faktisk av det siden hun ble så sinnssykt kåt. Var skikkelig vått langt ned gjennom lårene...

Lenke til kommentar

Den værste erfaringen må sikkert være da jeg kjørte 69 på en jente etter å ha pult hun ca 5 ganger tidligere den dagen, uten kondom. Kasta jenta av meg da jeg forstod hva jeg holdt på med :)

 

Beste sexen må være da jeg ikke hadde hatt sex på en liten stund, som resulterte i at jeg var sprengkåt og dermed kasta en jente inn på rommet før hun hadde kommet inn i leiligheten. Rev av hun klærne og kjørte rett på sak hardt og brutalt, noe hun tente sykt på, så vi begge kom etter ca 30sek. Hadde en orgasmisk følelse i kroppen i minst en time etterpå.

Endret av Touchdown
Lenke til kommentar

morsom tråd med mye bra lesning :thumbup:

 

verste: ei jeg hadde møtt via nettet for 3-4 år siden. som vanlig ble det endel øl og så hjem for å pule. dama var ikke spesielt pen, men jeg ville ha noe (sex) ut av kvelden... da vi skal begynne med akten så begynner hu å snakke HØYT, og med liksom DIRTY TALK... "vil du ha meg??! vil du ha meg så ta meg! vil du ha meg så ta meg!!!". det var så vanvittig turn-off, jeg kunne tydelig høre at hu prøvde å snakke dirty, men det virker som det var første gang hu prøvde for det funka svæææært dårlig. det var så ille at jeg måtte be henne slutte å snakke, og da ble hu FURT! men det gikk over da, og vi ble ferdige.. men huff så flau dame.

 

beste: åh.. min første kjæreste. det er ikke en spesiell hendelse, men noe hu gjorde ganske ofte. når vi satt i sofaen sammen og så på tv, film osv. plutselig hendte det at hun snudde seg mot meg, åpnet munnen sin, og lagde en søt lyd. det var alltid et tegn på at jeg bare kunne kneppe opp buksa så sugde hun meg. det var fantastisk :D

Lenke til kommentar

Har hatt mye bra sex, så det er litt vanskelig å finne en spesiell opplevelse. Men har til gjengjeld en ille som jeg neppe glemmer selv den dagen jeg er så full i demens at jeg ikke husker hvilken fot som er min før jeg rører på den.

 

Ekskjæresten og jeg var på besøk hos hans foreldre som eide et svært herskaplig hus på landet. Hele huset skulle restaureres og bevares, var ganske gammelt og nyydelig. Jeg og eksn ble sendt opp på loftet for å ta ned gamle møbler og bøker, vi ble sittende og undersøke tingene litt, var veldig spennende. Så forlyttet vi oss bortover loftet der det lå noen gamle madrasser og ingenting annet. En ting førte til en annen, og vi begynte å kose oss. I løpet av et brøkdelssekund finner vi oss i etasjen under, fortsatt på madrassen, fortsatt spliter nakne med ham øverst. En kjapp titt i taket kunne fortelle at det neppe var skikkelig bordplater til gulv der oppe, men at madrassene lå rett på det som underfra var taket. Nede satt hans foreldre, et par tanter og onkler og drakk kaffe, ansiktene deres var priceless. Kan ikke en gang med ord beskrive hvor FÆLT pinlig dette var! Mange år siden, men kjenner jeg rødmer til brann når jeg tenker på det ;)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Gjest Guest_Charmed_*

Den beste sexen må ha vært med kjæresten min da vi leide et feriehus for en uke. Vi gjorde det i alle rom, og ute på balkongen om natten der jeg red ham under stjernehimmelen. Vi hadde en nabohytte like ved, så det var en ekstra spenning i å ikke bli sett eller hørt. Jeg kunne virkelig slippe meg løs. Herlig...! Det er sjelden hverdagen er like god, så jeg håper på å gjøre det igjen.

 

Det verste....Jeg var forelsket i en kar, og inviterte ham hjem der jeg hadde planlagt det meste. Jeg hadde startet med p-piller for ham, og hadde ordnet meg med rødvin for å legge til rette for stemning til sex. Jeg endte med å bli skikkelig bedugget siden jeg var så nervøs, og bablet om hva jeg følte for ham og at han kunne gjøre som han ville. Og det gjorde ham. Dagen etterpå våknet jeg med en skikkelig hodepine, og han var borte. Da jeg kjente etter i klisset nedentil oppdaget jeg at han hadde rullet sammen en femhundrelapp og puttet den inn i musa. Drittsekk. :mad: Det er omtrent det verste noen noensinne har gjort mot meg. Hvordan er det mulig å være så kald og jævlig?! :angry:

Lenke til kommentar
Det verste....Jeg var forelsket i en kar, og inviterte ham hjem der jeg hadde planlagt det meste. Jeg hadde startet med p-piller for ham, og hadde ordnet meg med rødvin for å legge til rette for stemning til sex. Jeg endte med å bli skikkelig bedugget siden jeg var så nervøs, og bablet om hva jeg følte for ham og at han kunne gjøre som han ville. Og det gjorde ham. Dagen etterpå våknet jeg med en skikkelig hodepine, og han var borte. Da jeg kjente etter i klisset nedentil oppdaget jeg at han hadde rullet sammen en femhundrelapp og puttet den inn i musa. Drittsekk. :mad: Det er omtrent det verste noen noensinne har gjort mot meg. Hvordan er det mulig å være så kald og jævlig?! :angry:

 

oh man priceless.. men akk så jævlig gjort

Lenke til kommentar
Gjest SocoolNhot

Den beste, mest pirrende sexopplevelsen jeg har hatt hadde jeg med en av de første damene jeg var sammen med. Hun var en sånn dame som alltid er kåt og klar for kuk (og fant jeg ut, ikke så nøye med hvem som eide den kuken... men det er neste historie!) og en fredags kveld vi var på fest i huset til foreldrene til en kompis av meg, som hadde badstue. Jeg var på det tidspunktet i forholdet så og si avvent med å være sjalu (for hun hadde, for alt jeg vet, kanskje ligget med dem allerede, pluss en rekke andre gutter...) , så jeg bestemte meg for å bare kjøre på den kvelden og fikk henne etter litt overtalelse til å bli med på å ha sex med meg og tre andre kompiser i badstuen utpå natta. Vi pulte henne i fem timer i strekk og det var helt vilt opphissende å se henne bli rund pult av de tre andre gutta etter tur, se hvordan de knadde henne og pulte henne etter alle kunstens regler... Merkelig nok var ikke hennes notoriske utroskap grunnen til at jeg slo opp med henne, for det ble en del rundknulling etter det også..

 

Den verste sexopplevelsen var også, som nevnt, med den samme dama som over. Vi hadde vært sammen i omtrent et år da jeg på en fest plutselig fant ut at hun ikke var der. Hvor lenge hun hadde vært borte vet jeg ikke, men jeg begynte ihvertfall å bli litt mer enn mistenksom da jeg etter en stund så at en av de andre fest deltagerne også manglet og gikk for å lete etter henne. Og da jeg åpnet den første døren i annen etasje fant jeg henne, hun satt på gulvet foran den andre festdeltageren som manglet med bar overkropp og med kuken hans i kjeften. De hadde glemt å låse døren og må ha holdt på en god stund, for det gikk for fyren! Om det var fordi han skvatt da jeg åpnet døren eller om det var fordi hun hadde sugd ham lenge nok vet jeg ikke, men enorme mengder med sperm sprutet ut av kuken hans og dusjet dama mi i ansiktet, håret og over det meste av overkroppen og det var ganske fælt å stå å se på skal jeg si deg. Det var den første gangen jeg fant henne "til sengs" med andre menn og som du sikkert skjønner prøvde hun ikke engang å si at jeg misforsto eller at hun ikke hadde sugd ham, for "bevisene" lå tykt utpå henne..... Etter den gangen ble jeg mer eller mindre kurert for sjalusi, noe som faktisk førte til noe av den beste sexen jeg har hatt... Så det er ikke alt som går dritt selv om en finner dama si med en annen manns kuk i munnen og de har glemt å låse døren... :)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Verste: Ble med en relativt pen fyr hjem fra byen en kveld jeg var rimelig full. Venninna hans skulle være med å sove på sofaen (antok jeg). Etter å ha sitti på en buss i 40 minutter ante jeg ikke hvor jeg var. Først måtte vi gå i et jævlig snøvær gjennom en skog og tjo og hei. Da vi kom frem skjønte jeg plutselig at hun stygge, stygge dama var der i samme ærend som meg. Det hele var kleint og grusomt, var så sykt uforberedt. Og hun dama var så grusom at jeg ikke fiksa å ta på hun tilbake.

Da jeg våknet i senga med de to ved siden av meg dagen etter hadde jeg fylleangst fra helvete og kom meg fort som pokker ut. Til slutt fant jeg en buss, og det viste seg at jeg hadde reist ut av Oslo. Herregud, for en kveld.

Edit: i tillegg måtte jeg vente 1,5 time i kulda på første bussen..

Endret av Penis Trygve
Lenke til kommentar

Verste: Ble dårlig på en hyttetur, og gikk å la meg. Jenta i klassen jeg var forelska i kom inn sammen med en eldre fyr som har et mildt sagt dårlig rykte. De snakket litt sammen, og han spurte henne rett ut om å få pule henne. Hun sa nei og gikk ut. Jeg trodde at det var det hele, men nei. Utpå kvelden kommer de inn igjen, og da er tydeligvis stemningen en helt annen. Han trekker av henne buksa og undertøyet, og legger seg oppå henne. Med noen dytt og et stønn er hun ikke jomfru lengre, og de blir liggende å humpe flere ganger. Dagen etter ble et fryktelig styr siden hun faktisk var blitt spermet og behøvde angrepiller. Der og da skjønte jeg at ja -nice guys finish last. Bestemte meg for å ikke være en nice guy etter det.

 

Beste: Er usikker på hvordan, men greide å hanke inn en mildt sagt fin dame på byen. Det at jeg var full var bare en fordel, fordi sexen varte og varte. Har også hatt forhold, men det er ingenting som slår nettopp den opplevelsen. Noe som kanskje er litt dumt på lengre sikt.

Lenke til kommentar
Gjest Awwwwww

Min beste sex opplevelse var med min nåværende kjæreste, jeg har alltid brukt kondom før. Og har ALDRI fått orgasme av å pule før. Men etterhvert siden jeg da ble sammen med denne damen begynte hun på p-piller. Og følelsen av å komme for første gang, og det i kjæresten min i tillegg, var helt fantastisk godt :D kondom skal jeg aldri bruke igjen...

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...