Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Har sterke følelser for ei jente, føler hun det samme tilbake?


Gjest Guest_James_*

Anbefalte innlegg

Gjest Guest_James_*

Heisann, jeg er en gutt på 16 år, fyller 17 i år, og tenkte bare å slenge ut "historien" min her, trenger litt hjelp av dere siden jeg er ganske lost på det med jenter osv.

 

Det har seg slik:

Er ei jente i paralellklassen min, utrolig søt og hyggelig jente som jeg har hatt et godt øye til veldig lenge. Vi pratet ikke sammen, før jeg tok kontakt på Facebook chaten (Lame, jeg vet, men er så fryktelig sjenert). Vi pratet mye, og etter det utvekslet vi MSN, og begynte å prate hver dag. Vi går ikke i samme klasse, så derfor har vi ikke friminutt samtidig, eller noe slikt. Men når vi møtes i gangen etc, smiler vi og sier hei og lignende. Har blitt lite med snakking i "real-life", siden jeg er en utrolig sjenert pingle som ikke tør å ta initiativ til å starte praten.

 

Men det var noen situasjoner der jeg mannet meg opp, og gikk bort for å starte en samtale, da rødmet hun og virket litt sjenert. (Er dette et bra tegn, hadde hun ikke likt meg hadde hun vel bare vært... ignorant, osv..?)

 

Etter mye prating på MSN, Facebook osv. spørte jeg om nr. hennes, siden hun var borte hele høstferien, og da tenkte jeg at det hadde vært koselig å holdt kontakten, siden hun ikke hadde internett der hun var.

 

Nå i det siste har det gått mye i hjertesending (<3) i meldinger osv. Hun kaller meg søt, vennen osv. Vet ikke om jeg skal ta dette positivt eller negativt, men uansett. Kan quote en melding jeg fikk av henne som jeg synes var positiv:

 

"Ja, god morgen <navnet mitt> ! Jeg håper du ikke våkner av dette. Jeg tenker på deg fordi da blir jeg i godt humør :D <3 Sov godt vennen <3"

 

Hun sto opp da, siden hun skulle ta flyet, og hun vet at jeg legger meg seint, derav "God morgen" fra hennes side og "Sov godt" til meg.

 

Det er som oftest hun som sender meldinger til meg og spør hvordan det går, hva skjer, hvordan har du det osv.

Jeg spiller selvfølgelig ikke den "Hard to get"-typen, så jeg begynner praten jeg også.

 

Spørsmålet er da, tror dere at jeg har sjangs på denne jenta? Jeg merker at jeg vil noe mer enn bare være venn med henne. Hvordan går jeg frem? Jeg tenker å bygge opp litt mer prating i "real-life" og så kanskje spørre om hun vil være med ut eller noe lignende.

 

Eller skal jeg bare kjøre på med en gang med å spørre "Hei, keen på å finne på noe?", og så ta det derfra?

Takk for svar! :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Sjenerthet er noe som har stoppet menn fra å finne drømmejentene sine i alle år. Og det er noe du må bryte! Du må rett og slett ikke høre på den uggne følelsen du får når du står foran et valg, og hoppe i det.

Tegnene er absolutt til stede, og det er nå opp til deg som mann å ta initiativet, og dra dette videre.

 

Sjenerthet kommer som regel av frykten for avslag. Men du må innse at det faktisk føles bedre med et avslag med den deilige følelsen av at du turte ta sjangsen, enn å sitte med den usikre følelsen av å ikke vite, og å ikke tørre.

 

Hopp i det, og rett og slett foreslå å finne på noe en dag som du selv skriver. Så er det bare å sette flørtingen i høygir, og vise henne hva du føler. Hun har mest sansynlig allerede gitt deg haugevis av hint om at hun liker deg, som hun tror du har tatt. Så om du ikke handler snart, vil hun tro du ikke er intressert.

(slapp av ;) Det er få gutter som klarer å ta alle hintene som disse jentene kaster til oss, og tar som en selvfølge at vi ser. :) )

 

Livet er altfor kort til å gå rundt å lure på ting, så hopp i det og finn ut av det!

 

Lykke til!

Lenke til kommentar
Hun var ikke helt i form, og i tillegg ble hun ringt inn pga. måtte trene.

:( Hun beklaget seg og sa at hun lovte å finne på noe en annen dag.

 

 

Ok, det er fort gjort.

Opplevd det samme selv, men da har vi bare avtalt litt senere, så ikke se negativt på det :)

 

Bare vær tålmodig og vis at du er keen på henne, men pass på " hard 2 get" mange som spiller den litt for lenge og deretter tror ikke dama du er intressert lenger og gir opp.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...