anaconda Skrevet 2. oktober 2009 Del Skrevet 2. oktober 2009 Hei Har tenkt å lage fårikål for første gang på søndag. Noen tips? Har lest at det skal koke i ca 2 timer. Skal det da koke, eller bare stå å trekke på svak varme? Lenke til kommentar
Haraldson Skrevet 2. oktober 2009 Del Skrevet 2. oktober 2009 (endret) Ifølge matprat.no skal du koke opp, så trekke på svak varme til kjøttet løsner fra beina. http://www.matprat.no/artikkel.aspx?artid=7241 Matprat har også video; http://www.matprat.no/artikkel.aspx?artid=7241#content Endret 2. oktober 2009 av Haraldson Lenke til kommentar
Hjertevarm Skrevet 3. oktober 2009 Del Skrevet 3. oktober 2009 Hei! Jeg vil anbefale MINST to timer. Gjerne la det små-koke 2,5 time. - Og håp det blir rester, for den blir enda bedre når du varmer den opp igjen i morgen. Fårikålens-venn. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå