Patience Skrevet 1. oktober 2009 Del Skrevet 1. oktober 2009 Hva er det som foregår oppe i huet på godteriprodusentene? Og da spesielt de som produserer potetgull? Hva er det jeg vil ha når jeg skal kose meg i godstolen med en film? 1) Salat og gulrøtt-snop som smaker dritt, men er småsunn? 2) Potetgull, usunt som faen, men nytes en gang i blant. Smaksløkene danser av glede.. Hvis jeg vi ha grønnsaker og sunn mat, så kjøper jeg nettopp DET. Ikke potetgull. Vil jeg kose meg skikkelig, så vil jeg ikke kjøpe potetgull stekt i megasunn olje som gjør at hele greia smaker møkk? Skal potetgullprodusentene lage helsekost eller snop? Jeg tror de sporer helt av jeg. Nå er nesten alt av potetgull som var godt blitt borte.. Igjen står det alternativer jeg mildt sagt kan styre meg for.. Hva synes folket? Er det snop eller gulrot man vil skjemme bort smaksløkene på? Lenke til kommentar
Gjest medlem-1432 Skrevet 1. oktober 2009 Del Skrevet 1. oktober 2009 Slutt å syt sier nå jeg.. Er en hel drøss med utallige varianter av fett snop på markedet. Lenke til kommentar
Svenni212000 Skrevet 1. oktober 2009 Del Skrevet 1. oktober 2009 Hele helsegreia er gått langt over styr mener nå jeg. Nå til dag har jeg en følelse på at folk springer rundt i butikken med tabell og kalkulator for å regne ut om de kan ha spagetti til middag uten å overskride dagens kaloriinntak. Det som er litt morsomt med det hele er når de skal unne seg noe godt, så kjøper de lettprodukter som "sukkerfri" brus. Det de ikke har fått med seg, er at de der såkalte sukkerfri brusene er mer skadelig enn "orginal" utgavene. Slike kunstige søtstoffer kan man si på en enkel måte forstyrrer metthetsfølelsen. Lenke til kommentar
Kranjcar Skrevet 2. oktober 2009 Del Skrevet 2. oktober 2009 Nå om dagen er ingenting sunt lenger. Selv nøtter og frukt har blitt usunt nå... Lenke til kommentar
Bytex Skrevet 2. oktober 2009 Del Skrevet 2. oktober 2009 Men hva er problemet? Alle de vanlige fettproduktene er jo fortsatt i butikken. Du kan kjøpe Kim's Greasy Chips når du vil. Utvalget er bare blitt større. Brus er jo heller ikke noe problem, ignorer alle sukkerfrie og kjøp Cola. EOD. Lenke til kommentar
Patience Skrevet 2. oktober 2009 Forfatter Del Skrevet 2. oktober 2009 Det beste godteriet som feks "Hot Zone" .."Osteballer".. "Kims Xtra Paprika" osv har blitt borte. Det var noe av det beste de har kommet med. Men folk vil kun ha salt!! Det er ikke godt etter min smak.. Istedet har det kommet haugevis av potetgull laget på solsikkeolje osv. Ikke noe godt.. Lenke til kommentar
svinepelz Skrevet 15. oktober 2009 Del Skrevet 15. oktober 2009 Solsikkepotetgullen er kjempegod, spør du meg. Har ikke tenkt over at det har skjedd all verdens på chipsmarkedet bortsett fra at palmefettet ofte nå er byttet ut med solsikkefett. Dvs. Sørlandschips har jo kommet med disse horrible rødbet-chipsene sine, men de er det heldigvis ingen som tvinger meg til å kjøpe Lenke til kommentar
L4r5 Skrevet 15. oktober 2009 Del Skrevet 15. oktober 2009 Dvs. Sørlandschips har jo kommet med disse horrible rødbet-chipsene sine, men de er det heldigvis ingen som tvinger meg til å kjøpe WTF? Det høres spesielt ut. Må nesten testes ut for å se om det i det hele tatt går an å spise. Lenke til kommentar
2ball_ Skrevet 15. oktober 2009 Del Skrevet 15. oktober 2009 Det sunne snopet kommer i tilleg til resten. Dersom de blir solgt mye av det så blir det. Om det ikek blir populært så forsvinenr det. Det er tydligvis noen som liker det. Det er forbrukerne som bestemmer hva som blir på markedet. Så. ja.. slutt å syt Lenke til kommentar
svinepelz Skrevet 15. oktober 2009 Del Skrevet 15. oktober 2009 WTF? Det høres spesielt ut. Må nesten testes ut for å se om det i det hele tatt går an å spise. Pastinakk, søtpoteter, rødbeter og gulrot: http://www.sorlandschips.no/ Spør du meg er det uspiselig. Det er ikke ofte jeg kaster snop, men jeg klarte ikke å spise opp de rotgrønnsakene der. Lenke til kommentar
ahpadt Skrevet 15. oktober 2009 Del Skrevet 15. oktober 2009 Rødbetter er jo ganske digg da. Om dere ikke har prøvd det, så bør dere kjøpe ferske rødbetter og bake de i ovnen i ca 1 time. Kjempegodt! Lenke til kommentar
radivx Skrevet 15. oktober 2009 Del Skrevet 15. oktober 2009 Hele helsegreia er gått langt over styr mener nå jeg.Nå til dag har jeg en følelse på at folk springer rundt i butikken med tabell og kalkulator for å regne ut om de kan ha spagetti til middag uten å overskride dagens kaloriinntak. Det som er litt morsomt med det hele er når de skal unne seg noe godt, så kjøper de lettprodukter som "sukkerfri" brus. Det de ikke har fått med seg, er at de der såkalte sukkerfri brusene er mer skadelig enn "orginal" utgavene. Slike kunstige søtstoffer kan man si på en enkel måte forstyrrer metthetsfølelsen. Det er nødvendig med litt fokus på matinntak i hverdagen. Lettilgjengelige karbohydrater er nok den største utfordringen. Karbohydrater basert på litt andre ting en hvetemel metter mer og inneholder flere gunstige mineraler. Hvordan er sukkerfri brus mer skadelig enn sukkerholdig brus? Ingen synsing takk. Vil se dokumentasjon/studier som viser at kunstig søtning eller andre tilsetninger som kun finnes i sukkerfri brus faktisk er farlig. Er dog et godt poeng det med metthetsfølelse. Man blir ikke mer mett av sukkerfri brus enn et glass vann. Noe som betyr at man lett ender opp med å spise dobbelt så mye potetgull (og man da kunne drukket sukkerbrus in the first place). Det er jo noe man må ta hensyn til, selv om de fleste ikke gjør det. Lenke til kommentar
Lumpness Skrevet 15. oktober 2009 Del Skrevet 15. oktober 2009 Grønnsakgull som de driver å selger rundt om nå ble jeg skikkelig dårlig av , spiste 2 småposer på en kveld. Trodde seriøst jeg hadde blitt alvorlig forgiftet Lenke til kommentar
Jørgen Sørheim Skrevet 15. oktober 2009 Del Skrevet 15. oktober 2009 Rødbetter er jo ganske digg da. Om dere ikke har prøvd det, så bør dere kjøpe ferske rødbetter og bake de i ovnen i ca 1 time. Kjempegodt! Heller saltbakt (trekker ut vannet, konsentrerer smaken) i tre-fire timer på 130 eller så. Men, joda, rødbeter er kanongodt, synd folk bare opplever dem syltet. Men, for å være helt ærlig, jeg ser ikke hva som er galt med et større utvalg.. av noe som helst, egentlig. Smultsvulstene kan spise den vanlige chipsen sin, de som er litt mer opptatt av kostholdet kan velge hakket sunnere greier. Det trenger ikke å være slik at hvis man skal unne seg noe godt, må man ha 900 kalorier per 100g. Lenke til kommentar
ahpadt Skrevet 15. oktober 2009 Del Skrevet 15. oktober 2009 Rødbetter er jo ganske digg da. Om dere ikke har prøvd det, så bør dere kjøpe ferske rødbetter og bake de i ovnen i ca 1 time. Kjempegodt! Heller saltbakt (trekker ut vannet, konsentrerer smaken) i tre-fire timer på 130 eller så. Men, joda, rødbeter er kanongodt, synd folk bare opplever dem syltet. Må prøves! Visste allerede om selve teknikken om saltbaking men ikke noe om steketemperaturer etc. Lenke til kommentar
DJ_Dark Skrevet 16. oktober 2009 Del Skrevet 16. oktober 2009 Jeg kjøpte mye Kims salt før, men har droppet det da de begynte med den nye oljen. Smaker jo som Sørlandschips og det synes jeg ikke smaker noe godt. Synd, men sant. Heldigvis har de ikke gjort noe tull med Superchipsen enda. Lenke til kommentar
Pus_1808 Skrevet 12. november 2009 Del Skrevet 12. november 2009 Rødbetter er jo ganske digg da. Om dere ikke har prøvd det, så bør dere kjøpe ferske rødbetter og bake de i ovnen i ca 1 time. Kjempegodt! Heller saltbakt (trekker ut vannet, konsentrerer smaken) i tre-fire timer på 130 eller så. Men, joda, rødbeter er kanongodt, synd folk bare opplever dem syltet. Men, for å være helt ærlig, jeg ser ikke hva som er galt med et større utvalg.. av noe som helst, egentlig. Smultsvulstene kan spise den vanlige chipsen sin, de som er litt mer opptatt av kostholdet kan velge hakket sunnere greier. Det trenger ikke å være slik at hvis man skal unne seg noe godt, må man ha 900 kalorier per 100g. eh...900 kalorier per 100 g tilsvarer energiinnholdet i olje...så den var vel litt drøy;) Lenke til kommentar
Jørgen Sørheim Skrevet 12. november 2009 Del Skrevet 12. november 2009 Hørt om konseptet "sette ting på spissen"? Lenke til kommentar
Pillenuppi Skrevet 15. november 2009 Del Skrevet 15. november 2009 Kjenner folk virkelig forskjell på om den er stekt i usunn olje eller solsikkeolje? Smaker usunt uansett! Lenke til kommentar
Pus_1808 Skrevet 15. november 2009 Del Skrevet 15. november 2009 syntes det er bra de prøver å gjøre usunne produkter sunne jeg, men det må ikke gå på bekostning av smaken da;) Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå