Gå til innhold

Varme opp mat


anaconda

Anbefalte innlegg

Hei

 

I går lagde jeg fiskegrateng. Restene satte jeg i kjøleskap og varmet opp til middag i dag.

Det jeg lurer på er hvordan det er best å varme opp mat?

I ovnen, hvor mange grader og hvor lang tid?

Eller i micro?

Syntes ikke jeg fikk gratengen helt gjennomvarm i dag. Først prøvde jeg på 150 grader så skrude jeg opp til 200 grader. Hadde ikke tid til å vente så lenge. Har lest at det er viktig at maten blir varm, fordi varmen dreper bakterier.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...