anaconda Skrevet 23. september 2009 Del Skrevet 23. september 2009 Hei Har en sånn pizzaovn fra OBH Nordica. Den fungerer kjempebra. Pizzaen blir perfekt. Men et problem er at hvis jeg baker selv, og vil steke bunnen i pizzaovnen sitter den fast. Jeg prøvde å ha litt hvetemel under, men det hjalp ikke. Skal vel ikke smøre den? Noen som har noen tips her? Lenke til kommentar
Star Skrevet 23. september 2009 Del Skrevet 23. september 2009 Bakepapir? Det jeg bruker hvertfall.. Fungerer fin fint Lenke til kommentar
Dynejonas Skrevet 23. september 2009 Del Skrevet 23. september 2009 (endret) Jeg har akkurat den samme ovnen og bruker bare et pizzabakeark som man kjøper på butikken., Ot: den pizzaovnen der er genial. all slags pizza blir mye bedre enn om man bruker vanlig ovn. Endret 23. september 2009 av Dynejonas Lenke til kommentar
H80 Skrevet 23. september 2009 Del Skrevet 23. september 2009 Det er ikke noe hokus pokus å lage god pizza i en vanlig ovn heller. Varm opp en (stor og tykk) pizzastein til 300 grader, så blir pizzaen perfekt i stekeovnen også. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå