Gå til innhold

Komme igang med Android Market


Anbefalte innlegg

Hei

Jeg anskaffet meg nylig en HTC Hero og ønsker å komme igang med Android Market, men det viser seg ikke så lett.

Jeg åpner meny - market og vinduet for å godta betingelser dukker opp. Her virker det som om den blir last i "laster" posisjon og jeg får ikke godtatt betingelsene. Kommer derfor ikke videre.

Er det noen som har noe forslag?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 4 uker senere...

Hadde samme problemet da jeg skulle laste markedet, jeg og. Siden dette var øverste treff på google, så forteller jeg her hvordan jeg løste det.

Betingelsene ble lastet ned etter at jeg skrudde av wi-fi, slik at det ble lastet ned over gprs (eller hva slags overføring du måtte ha tilgang til der du er). Når de var godtatt, og jeg hadde tilgang til markedet, skrudde jeg på wi-fi igjen, og alt fungerte som det skulle :)

 

Håper det kan hjelpe noen!

Lenke til kommentar

Skulle ønske jeg visste det, men dessverre har jeg ikke lest noe om når vi skal kunne betale for applikasjoner (søknader, hihi) her i Norge. Aner jo ikke engang om det er HTC, teleoperatørene eller google man skal legge press på.

 

Når det gjelder det at man må laste ned betingelsene over mobilnettet, kan grunnen til det være at google på den måten sjekker hvor du befinner deg og hvilken teleoperatør du er kunde av. For vår del ser den da at vi er i Norge og er kunde av f.eks. Chess (som jeg er), og at vi da ikke skal ha tilgang til betalapplikasjoner på markedet.

Via wifi er det vel en mulighet for at noen sitter på proxy og at den geografiske plasseringen dermed kan bli feil. Pluss at man da i tillegg trenger å registrere en betalingsmetode, istedenfor at det bare legges til mobilregningen.

 

Hehe...får beklage at jeg tenker høyt. Jeg bare forsøker å finne eventuelle logiske forklaringer på noe som kan oppfattes som bugs ;)

Lenke til kommentar
  • 11 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...