Gå til innhold

Kjøp litt selvtillit


Bappi

Anbefalte innlegg

Stemmer det at folk kjøper dyre klær for å få selvtillit?

Når jeg leser emner der tittelen er ”Vil bli kul, trenger nye klær," blir jeg litt bekymret for hvordan folk tenker.

Så til dere motebevisste, hvor mye har du brukt på selvtilliten din?

 

It's not what you do, but how you do it.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Så du tar på deg hva som helst så lenge størrelsen passer? Selv om det ser jævlig ut?

 

Jeg blir alltid glad etter å ha handlet inn klær. Særlig når det er noe jeg har ønsket meg lenge eller er spesielt fornøyd. Har vel lagt igjen nok tusenlapper i Oslos handlegater etter jeg ble mer bevisst på klær og hoppet et steg opp fra Zara, H&M og diverse plagg fra Volt. Ikke at de har stygge klær, de andre har klær jeg liker bedre bare.

 

Kjøper dog ikke klær for å få bedre selvtillit, men fordi jeg er bevisst på hvordan jeg tar meg ut.

Endret av Kavinsky
Lenke til kommentar

Folk med lav selvtillit kjøper dyre klær for å tro de blir kulere, og helly hansen ekke noe særlig kult, til han over. Men så har vi folk som også kjøper dyre klær men har allerede selvtilliten ;)

 

Hvis du er en spinkel nerd ser du ikke bedre ut om du kommer med de dyreste klærne ;)

Endret av Overdox
Lenke til kommentar

Gammel avatar.. Dog syns jeg det er kult at det lille firmaet fra Moss har vokst seg så stort over hele verden.

 

Hva med folk med god selvtillit som kjøper dyre klær da? De har liksom ikke noe å uroe seg for de da? De er jo perfekte?

 

Edit: Syns den diskusjonen om at man kjøper dyre klær for å få bedre selvtillit eller for å passe bedre inn hører mer hjemme på et FAU-møte på ungdomskolen enn blandt litt eldre mennesker.

Endret av Kavinsky
Lenke til kommentar

Bappi,

 

En del av det å være interessert i klær går uten tvil på selvtillit. Det skal sies at jeg er en aktiv bruker på denne delen av forumet, men jeg kan fremdeles skryte på meg at jeg ikke har brukt så fryktelig mye penger på selvtilliten min. For min del handler det i bunn og grunn om utvikling og hva man trives med. For øyeblikket prøver jeg ut nye farger og plagg i hytt og pine, og hvem vet hvordan det ender opp. Jeg går titt og ofte i Fretex og andre bruktbutikker, og jeg er et kjent fjes på f.eks Retro.

 

Din "problemstilling" er med andre ord forenklet og tar utgangspunkt i en personlig agenda der du vil bevise at det er noe "galt med oss". Dette er forsåvidt ikke verdens beste formulering, men promillen unnskylder meg.

Endret av thrice
Lenke til kommentar
Så du tar på deg hva som helst så lenge størrelsen passer? Selv om det ser jævlig ut?

 

Etter mitt syn skaper bruk og butikker "motene", og påvirker like fullt ut hva jeg synes ser bra ut, og hva som ikke gjør det. Så, for å svare på spørsmålet: Jeg går alltid inn i en butikk, finner det første og mest komfortable. Jeg bryr meg ikke om hvordan det ser ut; for meg ser det alltid greit ut - de aller fleste butikker følger med på motene for meg.

Lenke til kommentar

Var naturligvis ikke meningen å fornærme noen fordi om de er klesbeviste, alle er jo det, til en viss grad.

Uansett, meningen med innlegget mitt var ikke å si at folk på dette forumet er ”teite” fordi om de bruker penger på nye klær, men heller hvordan det kan ha seg at folk er villige til å betale så mye for en T-skjorte med en krokodille på. Gir merket på klesplagget en større glede enn selve plagget?

Lenke til kommentar

Flere av disse dyre merkene er litt mer enn bare en logo på brystet.Disse klesmerkene har som regel bedre stoffer og i det hele tatt av bedre kvalitet.Videre så holder disse klesplaggene bedre enn andre.Så det blir litt feil at noen folk trekker den konklusjon at det bare er noen stivt overprisede klesmerker med en spesiell logo.

 

Jeg har kjøpt flere slike dyre klesplagg,men det er fordi jeg liker klesplagget.Synes det ser bra ut,med andre ord.Dog skal det sies at jeg ikke bare handler slikt,jeg handler fra dressmann,h&m ol i tillegg.Får mye fint brukstøy der også som lett kan kombineres med det andre fintøyet.

 

Noen kjøper nok kun pga logo'en og navnet,men folk får handle akkurat slik de selv lyster for min del.

Endret av SLIguy
Lenke til kommentar
Edit: Syns den diskusjonen om at man kjøper dyre klær for å få bedre selvtillit eller for å passe bedre inn hører mer hjemme på et FAU-møte på ungdomskolen enn blandt litt eldre mennesker.

 

FAU=Foreldrerådets arbeidsutvalg. Du tenker kanskje på elevråd?

 

Må si meg enig med Homme her, det er ikke så særlig mye...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...