dekoras Skrevet 21. september 2009 Del Skrevet 21. september 2009 hey, fant denne oppskriften på en matside på på en sorbet og som dere sikkert ser så skal man fryse den opp og ned gjentatte ganger så jeg lurer på om det er viktig? for jeg har en iskrem maskin som står og rører mens den fryser. så MÅ jeg fryse opp og ned? BTW, har tenk å droppe pistasjen så det bilr bare limesorbet, tro dere det funker? Lime og pistasjsorbet (4-6 pers.) 1 kopp sukker 2 ½ kopp vann 2 ts finrevet limeskall 1¼ kopp limesaft ¼ kopp finhakkede pistasjnøtter 2 eggehviter grønn konditorfarge Bland sukker og vann i en kjele og la koke opp. La koke uten lokk i 10 minutter. Rør i limeskall, limesaft og nøtter. Hell i passende boks, dekk til og frys ned. Hakk sorbeten og hell i en bolle med eggehviter og litt konditorfarge. Bruk en elektrisk mikser og visp glatt. Hell tilbake i boksen og frys igjen. Hakk opp og pisk med elektrisk mikser til glatt nok en gang. Frys ned igjen før servering. Lenke til kommentar
Sodd Ball Skrevet 21. september 2009 Del Skrevet 21. september 2009 Trengs ikke med ismaskin nei. Bare kjør på! Lenke til kommentar
dekoras Skrevet 21. september 2009 Forfatter Del Skrevet 21. september 2009 å daså takk Lenke til kommentar
ahpadt Skrevet 25. september 2009 Del Skrevet 25. september 2009 Dette med ismaskin og nedfrysing flere ganger er kun for å forsikre at det ikke blir formért store iskrystaller i isen/sorbeten. Jo raskere blandingen kommer i kontakt med kulde jo bedre bli konsistensen på isen. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå