Gå til innhold

Må sorbeten fryses opp og ned? har iskrem maskin


dekoras

Anbefalte innlegg

hey,

 

fant denne oppskriften på en matside på på en sorbet og som dere sikkert ser så skal man fryse den opp og ned gjentatte ganger så jeg lurer på om det er viktig? for jeg har en iskrem maskin som står og rører mens den fryser.

så MÅ jeg fryse opp og ned?

 

BTW, har tenk å droppe pistasjen så det bilr bare limesorbet, tro dere det funker?

 

Lime og pistasjsorbet (4-6 pers.)

1 kopp sukker

2 ½ kopp vann

2 ts finrevet limeskall

1¼ kopp limesaft

¼ kopp finhakkede pistasjnøtter

2 eggehviter

grønn konditorfarge

 

Bland sukker og vann i en kjele og la koke opp. La koke uten lokk i 10 minutter. Rør i limeskall, limesaft og nøtter. Hell i passende boks, dekk til og frys ned. Hakk sorbeten og hell i en bolle med eggehviter og litt konditorfarge. Bruk en elektrisk mikser og visp glatt. Hell tilbake i boksen og frys igjen. Hakk opp og pisk med elektrisk mikser til

glatt nok en gang. Frys ned igjen før servering.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...