Gå til innhold

ps3 mediaserver problem


Rthunder

Anbefalte innlegg

Har et problem da jeg skal streame filmer fra min ps3.. .avi filer t.eks. når jeg ser på serier går det helt fint men da jeg skal streame filmer hakker det helt latterlig ille..

 

Jeg kjører kablet forbindelse og har innstallert ps3 media server...

 

 

Setter meget stor pris på all hjelp jeg kan få!

 

MVH

 

Glenn

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

altså ps3'en er nylig oppdatert. samt alle drivere på pc'n er oppdatert. HW specs på pc er MER en bra nok så det er ikke problemet (amd dual core 6000+ radeon 4870 4gb ram)... men er det noen codecs jeg må oppdatere via ps3 media server? om jeg ser på .avi serier så går det greit... men når jeg ser på .avi filmer (uansett hvilken) så kreperer ps3'en føles det ut som siden alt hakkar og går nesten i stå...

 

Jeg var kanskje litt dum siden jeg kjøpte ps3 pga jeg ville ha litt "mediasenter" også... formoder da at den burde klare å streame .avi filmer på 700mb med en kabla connection til pcn??

 

 

Trenger desperat hjelp :p setter utrolig stor pris på all hjelp jeg kan få!

 

MVH

 

Glenn

Lenke til kommentar

Jeg streamer 20gb 1080p filmer uten problemer, og har satt opp en haug med nettverk som streamer til ps3. La oss få en ting klinkende klart, problemet ligget på pcen eller i nettverket ditt, ps3 er IKKE problemet :)

 

Filer på 700mb er barnemat.. jeg ser aldri filmer som er mindre enn 4,5gb.. Nå er det forøvrig .mkv jeg ser og ikke .avi

 

Gjør som Mambojambo og Topguy sier over meg, spes sjekk cpu forbruket, om det bikker opp i 100% har du et problem.. Videre kan du følge med på bufferen i ps3mediaserver.

Endret av Fenixen
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...