Gå til innhold

Kosthold for mindre fett % på kroppen - Veien til Sixpack.


Anbefalte innlegg

Hei

De siste 5 månedene har jeg trent, jeg trener hovedsakelig bare for og bli sterk, men pga en jente som jeg er desperat forelsket i så har jeg bestemt meg for og få et litt muskulant utsenedet.

 

Nå tenker vel de fleste at jeg vil se ut som Arnold him self, men er ute etter lange og slanke muskler, og takket være nyttige sider på internett og familie som driver med trening har jeg fått mye hjelp til og utvikle et programm for bygging og vedlikehold av "Basic" musklatur, det er kun et problem, magen.

 

Det finnes mange øvelser for magen, på treneings studioe tar jeg gjerne og trene på 2 forskjellige apperater som jeg dessvere ikke husker navnet på i skrivende stund, men den ene går ut på og "Svinge" under kroppen ved hjelp av musklene på siden av magen, og den andre er ganske enkelt sittende sittups, trur det heter "Crunshs" eller noe sånn. Men dette i seg selv vil egentlig ikke gi meg sixpack med det første, fordi man har gjerne et "Fettlag" på magen som ligger over sixpacken, men jeg har lest mye om at dette laget kan bli slanket vekk, men slanking vil jo være veldig destruktivt for muskulaturen igjen, dermed må jeg legge om hele kostholdet mitt til noe som minker fett % på kroppen, men samtidig gir meg nok av proteiner og energi til bygging av muskler.

 

Spørsmålet mitt blir da hva burde jeg spise for og nå det målet?

 

Jeg har hørt at egg og bacon kan være det ultimate vis jeg skal trene mye, men det er jo ikke det ultimate for og minske % av fett på kroppen, noen som kan hjelpe meg med det?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du har to valg, å kjøre et kosthold med overskudd eller underskudd.

 

Hvis du dog kjører overskudd vil du legge på deg en god del muskler, men det kommer til å ta litt lengre tid før six packen synes, men den vil hvis du spiser riktig. (Kalles Bulk)

Eller så kan du kjøre underskudd, her må du spise mindre enn du forbrenner.

 

Jeg ville ha satset på å spise riktig, satse for å gå opp i vekt og trene hardt som faen. Prøv å spise mye umettet fett (fett forbrenner fett) og hold deg unna mettet fett.

Endret av Pijus
Lenke til kommentar
Hvis du dog kjører overskudd vil du legge på deg en god del muskler, men det kommer til å ta litt lengre tid før six packen synes, men den vil hvis du spiser riktig. (Kalles Bulk)

Eller så kan du kjøre underskudd, her må du spise mindre enn du forbrenner.

 

Bulking vil ikke få frem six packen uansett hvor "riktig" du spiser.

Bulking = spise mer enn kroppen forbrenner, kroppen går dermed opp i vekt i både muskelmasse og fett.

 

For at en six pack skal bli synlig må underhudsfettet vekk. Eneste måten å få fjernet dette på er via et kaloriunderskudd (altså det stikk motsatte av bulk). Legg deg på et underskudd på 500, og forvent en nedgang på 0,5-1kg i uka.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...