Gå til innhold

rock band eller guitar hero


spetwols

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Skal du spille meg andre, og kose deg og spille burde du ha Rock Band. Satser du derimot på og bli best, og ønsker heftige gitarsoloer og kommer til å spille mye alene burde du kjøpe Guitar Hero

 

ok takk da hørtes rock band ut noe for meg. Hvor burde jeg kjøpe det ? det koster 400 kr på rema her nede men trur ikke det er med spille bare trommer og gitar.

Lenke til kommentar
Bare ta en tur ned å se om det er med alle instrumenter da! =D HVis ikke er det jo bare å dra til den lokale elektronikkbutikken, og kjøpe der... Hvis ikke kan jeg anbefale deg å kjøpe "The Beatles: Rock Band". Koster jo litt mer da (1700,-), men det er sinnssykt rått! : D

 

ok 1700 ja :O men hva er forkjell på the beatels rock band og vanlig rock band ? siden det er så himla mye dyrere! !!

Lenke til kommentar

nee kjøp dæ

PS3: http://www.elkjop.no/product/spill-konsoll...band-in-the-box

 

eller

 

360: http://www.elkjop.no/product/spill-konsoll...ock-band-in-box

 

og, PS3: http://www.amazon.co.uk/Rock-Band-Game-Onl...6050&sr=8-3

 

360: http://www.amazon.co.uk/Rock-Band-Game-Onl...6050&sr=8-1

 

Tilsammen 600kr.

gitar, mikrofon og trommesett. og spillet.

Du blir fornøyd :)

Endret av nipton
Lenke til kommentar

Jeg anbefaler Guitar Hero 5 som spill. Helt på høyde med Rock Band når det gjelder bandspilling, samtidig som det er bedre enn Rock Band når det gjelder enkeltspiller.

 

Hvis du ikke vil bruke alt for mye penger på instrumentene anbefaler jeg Rock Band 1 instrumentene. Enda et bra tilbud på instrumentpakke, spesielt hvis du har noen gamle spill du ikke trenger lenger: http://www.gamestop.no/pdf/RB%20wallbanner_ALL.pdf

 

Min personlige mening er vel at gitarene til Guitar Hero er bedre enn gitaren du får i Rock Band 1 pakken, men pleier å være mange utsalgssteder som har bra priser Guitar Hero gitaren. Har blant annet sett den på Clas Ohlson og diverse dagligvarebutikker.

 

Sjekk forøvrig ut Superhelg hos Elkjøp. Der kan du få Guitar Hero: World Tour til 100kr i tillegg til Rock Band settet som nipton linket til.

http://www.elkjop.no/is-bin/INTERSHOP.enfi...&scid=10798

Lenke til kommentar

Rock Band vil ha over 1000 tilgjengelige låter før året er omme.

Guitar Hero 5 har vel rundt 90 låter på plata og 10-15 låter som er nedlastbare?

 

Enkelt valg spør du meg. Musikkspill er ikke bedre enn musikken du kan nyte.

 

Hva instrumentene angår så har jeg hørt mer negativt om GH-instrumentene og da spesielt trommene. Jeg har enda RB1-utstyr som fungerer perfekt men foretrekker RB2 gitar/trommer. Har ikke testet Beatles-utstyret enda men vil tro det er et lite hakk bedre enn RB2 igjen.

 

Og til den her oppe som sa at det fulgte med Paul McCartneys Höfner gitar med The Beatles Rock Band: McCartney spilte bass... :roll:

Lenke til kommentar

Jeg kjøpte The Beatles Rock Band, med en ekstra gitar (George Harrison versjonen) og rock band 1 (49,- på gamestop) i forrige uke. Kan rapportere om at alt fungerer utmerket og alle instrumentene gir en skikkelig god følelse. Må også presisere at instrumentene selvfølgelig fungerer med alt, men kjøper du bare beatles-spillet så kan du ikke bruke noen av sangene fra de andre utgivelsene eller nedlastet materiale. Kjøper du et av Rock Band-spillene i tillegg så er alt tilgjengelig.

Lenke til kommentar
Jaja.. OKei. Bass, dah. =D

 

For øyeblikket har ikke The Beatles noen nedlastbare sanger, men det kommer nok etter hvert... Ingen av de nedlastbare sangene fra GH2 og 1 fungerer på The Beatles... :p

 

 

"All You Need Is Love" har vært tilgjengelig som DLC siden 9. september.

20. Oktober kommer hele "Abbey Road"-albumet.

Lenke til kommentar

kjøpte beatles rock band i går og koser meg med det! jeg har aldri vært borti verken rock band eller guitar hero før, men koser meg med både gitar og trommer!

men det er en ting jeg lurer på... jeg gikk inn på storen og kjøpte noen ekstra sanger (ville prøve litt mere hard rock), men jeg finner ingen måte å spille de sangen på inne i beatles? må jeg kjøpe rock band eller rock band 2 spillet for å kunne spille de sangene jeg lastet ned? litt teit det egentlig...

 

edit: kanskje lurt å lese gjennom før jeg poster :innocent: ok, så da funker ikke de andre sangene før jeg kjøper et nytt spill. regner med det er det samme om jeg kjøper ac/dc utgaven? er det noen som har prøvd det forresten? litt usikker i og med det er en live utgave - vil ha skikkelig lyd og ikke et bootleg :whistle:

Endret av theGunner76
Lenke til kommentar

ac/dc-utgaven er en add-on, så ja du må ha enten rock band 1 eller 2 for å få utnyttet det nedlastede materialet. Jeg har ikke prøvd den utgaven men vurderer å kjøpe den hvis den går ned i pris, det billigste jeg har sett den til er kr 249,- (Platekompaniet, Lefdal og cdon.com). Det er dyrere enn hva rock band spillene koster nå så det blir for dumt.

 

Synd at man ikke kan laste ned de add-ons'ene i ps-store, men det kommer vel etterhvert som de får solgt ut de "fysiske spillene".

 

Rock Band 1 og 2 koster for øvrig 229,- på gamestop nå, eller evt 49,- hvis du bytter inn et spill. Selv kjøpte jeg et spill på samme butikk for kr 99,- og byttet inn det, så jeg betalte 138,- for Rock Band 2 :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...