Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Spørsmål vedrørende det å lyve om et dødsfall


Anbefalte innlegg

Denne uken så døde en lærer som jeg har hatt i mange år av naturlige årsaker i følge lærerne. Vi fikk også et langt skriv med hjem der det sto at hun ble funnet hjemme i leiligheten død og at det ikke var tegn til vold osv. Av mange grunner så vet jeg at dette er blankt løgn og at læreren min døde av en mer brutal måte. Ikke spør meg hvordan jeg vet dette, det er ingen tvil om at skolen lyver. I brevet står det også at skolen er lei for at det har oppstått så mange rykter i etterkant om dødsfallet. Det er jo de som skaper falske rykter!! Dessuten syntes jeg det er dårlig gjort å lyve om et dødsfall for hele skolen som har kjent henne i flere år.

 

Spørsmål mitt er om jeg burde si ifra til ledelsen på skolen at jeg syntes det er galt av dem å lyve om et dødsfall, eller om jeg skal la være å si noe som helst. Det eneste som egentlig hindrer meg i så si det er at jeg tenker at kanskje familien ville at skolen skulle si at hun døde av naturlige årsaker. Hva syntes dere?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vi ønsker ikke debatt rundt person eller forsøk på identifisering av ikke navngitte personer på forumet. Diskusjon.no forholder seg til vær-varsom plakaten, for god presseskikk. Anbefaler at trådstarter tar dette via de rette kanalene, som allerede uttalt ønsker vi ikke spekulasjoner rundt dette på forumet

 

Tråden stenges.

 

Reaksjoner på moderering går som alltid via "Personlig Melding".

 

:)

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...