Gå til innhold

Xbox 360 ripet favorittspillet mitt! HJELP!


Ola92

Anbefalte innlegg

Hei!! :D

 

igår spilte jeg litt Fifa 09 :w00t: , men da jeg kom hjem idag, og hadde valgt språk og det hadde kommet til den delen hvor man skal "trykke start".. Fikk jeg opp en beskjed:

The disc is unreadable.

1. Clean the disc with a soft cloth

2. Restart the console

 

Jeg trodde det var en liten feil, så jeg restarta xboxen, men det funket ikke, jeg lot den være slått av i 4 timer, og tok den på, men fortsatt samme situasjon.

 

Så sletta jeg harddisk cache. Men ble ikke noe bedre.. :no:

 

Da tok jeg ut spillet og det så helt ripefritt, men da jeg tok en nærmere titt, så jeg at det var en helt rund ripe som hadde skrapt opp spillet!! :cry:

 

Jeg fant ut at dette pleier for det meste å skje dersom man flytter på konsollen, men saken er at jeg aldri rører konsollen (bare når jeg skifter spill)!

 

Er det noen som vet om noen løsninger som kan føre til at spillet fungerer igjen? ;)

 

Det STORE PROBLEMET NÅ ER AT JEG HAR BURSDAG.. I DAG!! :mad: Og hva er vel bursdagen uten Fifa.. :cry:

 

Jeg kjøpte Xbox'en i GameStop.

 

Hadde satt veldig stor pris for de som tar seg tid til å hjelpe meg! :thumbup:

 

EDIT:

Fra WIKIPEDIA:

En del brukere opplever at konsollene lager riper i spillplater selv om maskinen overhodet ikke beveges/flyttes på mens den er påslått. Internasjonalt har Microsoft en streng linje på dette, og erstatter i utgangspunktet ikke spill som er ødelagt/ripet av konsollen.

Endret av Ola92
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er et tegn fra oven om at nå skal du ta en pause fra Fifa frem til Fifa 10 kommer.. :p

 

Neida.

 

Veldig vanlig at Xboxen riper opp spill på denne måten, altså at det dannes en ripe som går helt rundt. Men har ikke sett tilfeller der det har skjedd uten at boxen har vært flyttet på. Anbefaler deg rett og slett bare å prøve noe ala det Profanity foreslo.

Lenke til kommentar

det er ikke det laget nermest lesern som cd'er blir lest av. hvis det er riper så er det bare vanskelig å lese det laget som skal leses så det skal fungere å pusse ned der ripene er. pusser du helt bort ripa så vil det være lett å lese igjen.

 

jeg stoler ikke på sånn pussemaskin sak, for meg har de ødelagt fint fungerende cd'er istedenfor å redde dem. så en fin felt bit, zalo, og ett par timer en gang i blandt så vil du ha pussa det godt ned.

 

 

sann historie:

fettern min fikk ett playstation spill en gang i posten han hadde bestilt, han skulle egentlig hatt det på pc (warzone 2100 eller no sånt) og i skuffelse så pakka han det ut, uten å vite at man kunne levert tilbake og bytta, så ripa han opp cd'en med diverse ting han fant i kontoret, helte stearinlys på det og brukte det som frisbee. når jeg fant ut hva han hadde gjort så spurte jeg om å få den, siden jeg også likte spillet, pussa på det med zalo i en periode, og det var tilslutt mulig å spille hele spillet igjennom uten lesefeil etterpå.

 

du har sikkert bare ikke pussa godt/lenge nok. 10 sekunder er ikke nok. du skal liksom pusse ned stoffet

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...