Gå til innhold

Ny HW-butikk i Norge: Dustin


Anbefalte innlegg

Jeg har aldri opplevd at student har blitt feil brukt i så måte. Tittelen er ganske klar.

 

EDIT:

Vel et unntak er kanskje "Studentbevis" som selv videregående elever får. Men etter min mening er det skolen som bruker feil uttrykk. Jeg synes også bruken av studentrabatter er for utvannet og fanger for mange.

Endret av Theo343
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Useriøst eller bare en glipp? Diger annonse øverst på hw sin hovedside for en 15" bærbar til under 3500 (Dell Vostro 1015). Når man klikker og kommer til Dustin heter det "produktet er utgått og kan ikke bestilles".

 

Det er ofte gamle og utgåtte annonser på hw.no fra ulike firmaer. Komplett sin superweekend ruller over skjermen min ennå. Hw.no skylder nok på annonsøren og annonsøren skylder nok på hw.no.

Lenke til kommentar

Ser Dustin vant pristesten denne gang..

 

Linky

 

Får si gratulerer! Håper fortsettelsen blir like bra. For min del er det et pluss at dere er billig, men det viktigste er god service. Det er langt større pluss at dere møter kundene på forumet og er litt aktiv her. (Ser dere er langt mindre aktiv i disse travle tider..)

Lenke til kommentar

Vel, min mail har de ikke svart på, slutt å snike i køen! :ninja:

 

Bestillte varer forrige mandag, og de har ligget på omlastingssentralen her i trondheim siden fredag morgen.

 

Vet at dette ikke er dustins skyld, men skriver på sidene at levering skal skje innen 1-3 dager, og det har vi bikka nå, selv på den mest konservative regnemåten.

 

Kjedelig å måtte vente 7 dager på det du glemte å bestille på forrige ordren, når alt er klart for ny PC ellers :p.

Endret av Alastor
Lenke til kommentar

Må si gratulerer jeg og! Skulle tro at amentio med sine forholdsvis lave priser og elendig kunderservice/leveringstider skulle trone øverst, men neida!

 

Den nyeste "gutten" i "klassen" har alt:

- God og rask kundeservice

- fin fraktkostnad (99kr er da billig i forhold til komplett og andre)

- Studentrabatt for de som kan nyte av den

- forhåpentligvis bra leveringstid (bestilte derfra på fredag) :D

Lenke til kommentar
Ser Dustin vant pristesten denne gang..
Synd hw-nettverkets prisguide har vist en gang for alle at det er drevet av latterlig udugelige idioter, etter det katastrofale forsøket på pridguide 2.0 som i skrivende stund er så dårlig, og mangler så mange funksjoner/detaljinfo å sorte på i forhold til 1-er at det er en drålig vits. Samtidig ødela de handlevognene på 1-ern da de gikk over til det nye. Hurra... Det er nok en grunn til at man kan utdanne seg innen prosjektstyring, for her er det noen som ikke bare har bæsjet på leggen, men druknet hele greia i illeluktende skit. Hadde inkompetanse kunnet være imponerende, hadde det vært en sterk kandidat for premiering.

/rant

 

Relevansen i forhold til innlegget ditt var altså at jeg er redd de testene der blir mindre og mindre verdt etter hvert som prisguiden støver ned og blir glemt (dersom de er heldige).

Lenke til kommentar

Mulig det er svart på det før i tråden, jeg har prøvd å fulgt med, men fort gjort å gå glipp av småting.

 

Kort og godt, er det noen pixelgaranti ifra dustinhome sin side på monitorer og tv?

Eller er det hva hver enkelt produsent sier som teller?

 

Burde egentlig vært en egen tråd på forumet med informasjon om dette, der "alle" butikkene var lista med hvem som hadde hva.

Lenke til kommentar

http://www.dustinhome.no/DynamicPage.aspx?...amp;pageID=1860

Lysende eller mørke piksler på TFT-skjermer

På alle skjermer med såkalt flat billedskjerm finnes det en risiko for at det kan være enten lysende eller mørke piksler allerede ved leveranse. Dette betraktes som kvalitetsmessige variasjoner i bildeelementene som oppstår allerede ved produksjonen, ikke som en feil ved produktet.

[...]

Dustin AS/Dustin home AS gir ingen ytterligere garantier utover de som produsenten har spesifisert.

Altså ingen pikselgaranti utenfor det som tilbys av produsentene. Men du har angrerett, så om du får en skjerm med pikselfeil kan du sende den tilbake.

Endret av Mathias-S
Lenke til kommentar
Og tenkte ikke på angreretten, også noe man bør ha i bakhodet før man evt stikker på elkjøp i stedet.

 

Går du på Elkjip, har du vel 30 dagers åpent kjøp så lenge du beholder kvitteringen. Jeg kan ikke unntakene utenat, så det er mulig du ikke får levert tilbake skjermer.

 

 

Spørs om jeg ikke sprekker nå rett før jul og handler for en del tusenlapper. Hadde de/dere fått Xbox 360 Elite på knalltilbud uten masse spill jeg ikke vil ha så hadde jeg slått til og handlet for opptil 10.000,-

 

Du får vel Elite for ~ 1800-1900 (med to spill og bortimot 0 ekstrautstyr), tror ikke det blir så mye billigere. Mulig det kommer et tilbud på 250 GB Eliten, men jeg ville ikke satset penger på det.

 

Jeg kuppet en av de gamle pakkene med HDMI-stasjet til 1999 eller 2299. Hurrei.

Lenke til kommentar
Satt inn en ordre på 4000 kr, får se hvordan dette fungerer :D Ser på ordreseddelen at jeg må betale frakt selv om jeg har registrert meg på universitets eposten min gjennom de kanaler jeg skulle ifølge guiden deres. Kanskje de fjerner dette manuelt når de sender pakken?

 

Ville sendt de en mail. Kanskje universitet ditt ikke er på listen deres. Står 0kr frakt for meg, i hvertfall.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...