Gå til innhold

Ny HW-butikk i Norge: Dustin


Anbefalte innlegg

Du kan fint ta pakkenummer på posten/bring sine sider, men du får ikke mer opp.

 

Pakken registreres i systemet når den sendes ut, men du får ikke noe mer opp før den er i Oslo. Den bør være i Oslo i morgen. Normalt skulle den vært der i dag morres, om den gikk videre fra Dustin i går.

 

Ser nå at pakken ble videresendt fra oslo kl 20, så det virker som ganske rask levering :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
@ DustinHome

 

 

Kan dere gjøre slik at man kan sende små pakker slik som film og spill i brevpost og slippe og betale 100kr i frakt for noe som bare koster 200. 30kr er vanlig pris på frakt med brevpost. Hadde vært meget bra.

 

De jobber med saken. Per dags dato har de ikke fått til en løsning de er komfortable med. Kommer så fort Dustin finner en løsning =)

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+89234341

Får nesten litt dårlig samvittighet av å ha studentkonto. Bestilte noe stash her om dagen, og noen timer senere kom jeg på en person jeg hadde glemt julegave til- så bestilte det óg. Tenkte jeg skulle sende mail for å slå sammen ordrene så de slapp med 1 gratis porto, men da var første pakken allerede sendt. Ypperlig hastighet på sending selvfølgelig :)

Lenke til kommentar

Spilling står ikke høyt på listen min over gjøremål med en pc ;)

Assasins creed 2 samt dirt 2 er vel det eneste jeg planlegger og spille før mafia 2 og diablo 3 kommer en gang langt frem i tid.

 

Som sagt, kontrastene er nydelige på led skjermene (Les tester og se de i virkeligheten), strømforbruket er minimalt sammenlignet med mine eldre samsung syncmaster 223bw (?) lcd skjermer. En annen ting er att tven er en samsung led skjerm, samt kjerringa har samsung skjerm til pc, liker clean stil.

 

Driver mye med webutvikling og er derfor avhengig av mer enn 1 skjerm, har sett på samsung sine xl skjermer men mange klager over kantene som blir for store når vi snakker om mer enn 1 skjerm.

 

Benq sin andre Led skjerm blir slaktet i tester når det gjelder inputlag (Som du nevner), dårlig kontraster samt bles farge i kantene. (BENQ G2420HDBL).

 

Acer sin ACER S243H blir slaktet for det samme.

 

DELL G2410 er ett alternativ men sliter med lagervare på flere steder.

 

Så valget står mellom DELL G2410 og benq V2410 (Som jeg håper dustin kan ta inn). Dog kan jeg kjøpe ca tre v2410 for to stykk dell g2410, så der har jeg ett dilemma.

 

Litt usikker på hvem av de skjermene som er best overall skjermer, jeg er ingen fotofanatiker og trenger derfor ikke svin dyre skjermer som kan vise hele 99.X% av adobe RGB skalaen (Så mange farger ser vi ikke allikevel).

 

Men som en konklusjon, en FPS gamer ville nok aldri ha valgt en LED skjerm :) Men som det mange kaller "Casual" gamer men andre hovedmål så anser jeg LED skjermer som perfekt.

 

LED skjermer har også uovertreffelig lite strømforbruk, noe jeg faktisk anser som viktig da jeg sitter med mye datautstyr samt andre dubedingser som tilsammen sluker mange kroner i strøm per mnd.

 

Så jepp, jeg sitter med ett valg jeg må ta. Men lommeboka er ikke full rett før jul heller. Så 2 dell skjermer blir kanskje litt for dyrt på toppen av en ny pc til 15 tusen kroner i julegave til seg selv også :)

Lenke til kommentar
Husk at LED baklyste skjermer har vesentlig mer input lag. Om du skal bruke den til spilling,

 

Har dette et teknisk grunnlag?

Eller har de bare "tilfeldigvis" hatt treg elektronikk på led-skjermene så langt?

Jeg kan ikke skjønne at å skifte bakgrunnsbelysning skulle påvirke input-tiden.

(Spørsmålet er vel, kan man legge på denne regelen på alle led-skjermer?)

Lenke til kommentar
Husk at LED baklyste skjermer har vesentlig mer input lag. Om du skal bruke den til spilling,

 

Har dette et teknisk grunnlag?

Eller har de bare "tilfeldigvis" hatt treg elektronikk på led-skjermene så langt?

Jeg kan ikke skjønne at å skifte bakgrunnsbelysning skulle påvirke input-tiden.

(Spørsmålet er vel, kan man legge på denne regelen på alle led-skjermer?)

 

jeg skjønner heller ikke det. Min Sharp-LED-tv har feks relativt lav input-lag.

 

AtW

Lenke til kommentar

De fleste tester jeg har lest gir trekk på input lag, vel det gjelder dog kun de aller billigste skjermene.

 

Går vi opp til 1800-2500 får de fleste skjermene kun en kommentar om att "veldig" kritiske gamere kan merke forskjell.

 

I prisklasser over det har jeg enn så langt ikke lest en eneste negativ kommentar.

 

Nå skal det sies att en tv med full HD oppløsning har større panel og mer plass til elektronikk for å skru av og på lysene i en kjappere rekkefølge enn pc skjermer som mates med langt mer data på ett langt mindre panel.

 

Ikke vet jeg, men tror forklaringen har lugget der. Om den er der enda er en annen sak.

Lenke til kommentar

Dette med input-lagg og LED baklys har vært diskutert opp og ned i mente av entusiaster i forumet. Som Mreinah også nevner her :).

 

Spesielt har dette vært diskutert ift. LED TV bølgen vi har sett siste 6 mnd og mange som har hatt dårlige erfaringer med spillkonsoller mot disse. At en TV skiller seg fra andre (atwindsor som også har vært med i mange av disse diskusjonene) og at man opplever forskjellige ting er da helt naturlig :).

 

Selvf. vil jeg tro at dyrere modeller er bedre på dette samt at det skjer fremskritt over hele fjøla. Her ble det nevnt en billig LED monitor!

Endret av Theo343
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...