Gå til innhold

Ny HW-butikk i Norge: Dustin


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Kjøpt en Netgear stora fra Dustin nå.. Får håpe det går bra :)

 

Hvordan er returen dems? itilfelle noe er galt.. Må jeg sende den tilbake sverige?

 

Du sender en mail til Kundeservice som så sender deg returlapp som du kan bare klistre på esken. Skremmende bra og enkelt! (Ja, jeg har prøvd.)

Lenke til kommentar
Kjøpt en Netgear stora fra Dustin nå.. Får håpe det går bra :)

 

Hvordan er returen dems? itilfelle noe er galt.. Må jeg sende den tilbake sverige?

 

Du sender en mail til Kundeservice som så sender deg returlapp som du kan bare klistre på esken. Skremmende bra og enkelt! (Ja, jeg har prøvd.)

Høres bra ut, men får håpe jeg slipper dette :)

Lenke til kommentar

Vil bare få komme med litt uforbeholden skryt til Dustin og til Henrik :!:

 

Bestillte en Samsung PS50B850 plasmaskjerm fra Dustin for et par uker siden. Fraktkostnadene var billig i forhold til de fleste andre nettbutikker (499,-), og leveringstiden svært kjapp. Det manglet imidlertid et adapter for den medfølgende engelske kabelen, men etter en mail (og et småsurt innlegg her) fikk jeg kjapt tilsendt denne.

 

Etter å ha prøvd skjermen i kort tid la jeg merke til en ubehagelig durelyd (omtrent som en transformator eller høyspentmast) fra skjermen (noe som er behørig omtalt i ulike forum på nett), så derfor sendte jeg en mail til kundeservice om dette og fikk kjapt svar fra Henrik.

 

Utgangspunktet var at Dustin ønsket å hjelpe til og var svært imøtekommende. For å gjøre en lang historie kort fikk jeg tilbud om å bytte skjermen mot en Panasonic P50V10, noe jeg takket ja til. Få dager senere fikk jeg en returlapp fra Dustin med returfrakt forhåndsbetalt :)

 

Har handlet MYE fra ulike nettbutikker og har hatt enkelte reklamasjoner og retursaker innenfor angrefristen, men jeg har aldri følt at kundeservice fra noen har vært så velvillige og imøtekommende. All ære til DustinHome og Henrik!

 

Jeg kommer ihvertfall til å anbefale dere til venner og bekjente :thumbup::)

Lenke til kommentar

Dustin:

 

Jeg sliter for øyeblikket med et TV-kjøp hos en annen nettbutikk der de har solgt meg en Samsung-TV som er paralellimportert fra England (den kom bl.a. med engelsk stikk-kontakt, ikke helt gunstig). Medfører en del komplikasjoner i tillegg til strømproblemet.

 

Hvordan er det med Samsung-TV'ene deres? Hvor får dere disse fra? Er dette "ekte" norske/nordiske modeller? Tenker på LED 7- og 8-serien i 46"-55" spesielt.

Lenke til kommentar

De hadde tidlegare i haust Lian-Li PC-A77A inne i sortimentet dykkar, men no ser det ut som det er gått ut. Sidan de hadde ein særs bra pris på kabinettet lurar eg på om de kan ta inn den svarte versjonen av kabinettet (Lian-Li PC-A77B).

 

Dersom de klarar dette viser de så stor velvilje for kunden at eg truleg vil velja dykk i staden for nettbutikken eg no planlegg å handle hos, som diverre ikkje klarar å bestemme seg for leveringsdatoar.

Lenke til kommentar

Heisann alle glade!

 

@2mmy91; Yep, den skal støtte 1080p

 

@Wiak; Yep, vi mangler en del, da norske siden er en speiling av svenske sidens produktdatabase, så prisene oppdateres på prisguide før de vises på vår side. En helt ny produktmodul er på gang for å fikse opp dette :)

 

@HjalmarJalla: Thanks! \o/

 

@Krifos; Alle modeller med 50 eller 70 i slutten er en form av nordiske modeller, med språk og kontaktene som dette innebærer. DVS en UE-46B7000 er engelsk, en UE-45B7050 er med norsk,svensk etc. (Adapter skal medfølge på alle TV'er som vi sender med UK-kontakt.

 

@Tosha0007: Det kabinettet har gått ut av produksjon og de flestes sortiment. Vi har ikke mulighet å fremskaffe fra våre leverandører, og jeg skulle ikke bli overrasket om samme beskjed kom fra flere andre nettbutikker :(.

 

//Henrik Breivik

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...