Minn Skrevet 17. september 2009 Del Skrevet 17. september 2009 Hva er forskjellen på en lys og brun kraft og fra hvilke råstoff kan man ”koke” fond ? Lenke til kommentar
cyclo Skrevet 17. september 2009 Del Skrevet 17. september 2009 Hei! Emnetittelen i denne tråden er lite beskrivende for trådens innhold og det er derfor ingen god emnetittel. Jo bedre og mer beskrivende emnetittelen er, jo lettere er det for andre å skjønne trådens innhold og det vil være lettere å treffe den riktige forumbrukeren med det rette svaret. Ber deg derfor om å endre emnetittel. Vennligst forsøk å ha dette i tankene neste gang du starter en tråd, og orienter deg om hva vår nettikette sier om dårlig bruk av emnetitler. Husk at en god emnetittel skal beskrive eller oppsummere hvilket problem du har - ikke at du har et problem. En god emnetittel skal heller ikke kun bestå av et produktnavn. Bruk -knappen i første post for å endre emnetittelen. (Dette innlegget vil bli fjernet ved endring av emnetittel. Ikke kommenter dette innlegget, men gjerne dette innlegget når tittelen er endret, så vil det bli fjernet..) Lenke til kommentar
Jørgen Sørheim Skrevet 18. september 2009 Del Skrevet 18. september 2009 Brune krafter er kokt på bein som er brunet i ovn. Lyse krafter er kokt på bein som går rett i gryten. Fond er det man deglaserer ut av en stekepanne/bakke. Fastbrente kjøttrester og inntørkede kjøtt/grønnsakssafter. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå