Gå til innhold

Drivertull med et Sapphire radeon 9700


Anbefalte innlegg

Kjøpte nylig dette kortet og installerte driverne som kom sammen med kortet (sikkert catalyst 3.1). Kortet funket greit, men hadde ganske lav FPS i Day Of Defeat. Så kom de nye 3.4-driverne og jeg gjorde generaltabbe nr.1, jeg installerte de nye driverne OVER de gamle. Fikk skikkelig fps-drop i DoD etter dette, faktisk helt ned til under 10fps. Prøvde så selv å rense opp alt av ati-drivere ved å uninstalle fra "legg til/fjern programmer" og ved å slette alle foldere og registry's som har noe med ATI å gjøre. Installerte så 3.4 igjen, men til min store skuffelse er ikke ytelsen det grann bedre...

 

Hva gjør jeg? Kan noe forklare step by step åssen jeg fjerner alt av gamle catalyst-drivere totalt? Det skal merkes at systemet mitt er mer enn utdatert (p3 600mhz, 128mb sd-ram), men allikevel skulle vel DoD kjøre fint.....?

 

Håper på mange hjelpsomme svar!

 

Caliber

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har slitt litt med det jeg også kan du si!! (Se annet topic av meg)

 

Det viste seg for meg at jeg også måtte avinstallere enheten (HW->Skjermkortet) under restart søker maskinen etter nytt HW installert, den finner "nytt" skjermkort og søker så etter drivere til denne. Du velger driver og vips var mine problem ute av verden.

 

xlate

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...