Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hvordan hilse på jenter?


Gjest Tåpelig gutt

Anbefalte innlegg

Gjest Tåpelig gutt

Kanskje et tåpelig spørsmål for de fleste, men likevel noe som har vært uklart for meg i en stund. Tingen er at når jeg møter jenter, er det enten fra skole eller fest. Da trengs det ofte ikke en ordentlig hils når jeg blir introdusert til nye jenter.

 

Men når jeg er 100 prosent edru og blir introdusert til en jente, vet jeg neimen meg ikke hva jeg skal gjøre. Når jeg møter andre venner av kompisene mine trengs det bare et fast håndtrykk og samtalen er i gang, men jenter, ja, da føler jeg ikke et håndtrykk blir riktig.

 

Skal jeg bare si hei? Klem? eller holde meg til et håndtrykk?

 

Takk til dere som svarer 8)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Gjør akkurat det som føles mest naturlig, dersom du synes måten du hilser på er normal, så vil ikke hun synes det heller. Gir du en awkward klem, så vil det bli merkelig for henne også.

 

Om du vil klemme hånda eller kinnet er jo opp til deg som person hva som faller deg naturlig :)

Lenke til kommentar

Hvis det er en helt tilfeldig dame som jeg ikke har noen interesse av å gjøre ett fabelaktig inntrykk på så nøyer jeg meg med ett håndtrykk og et smil mens jeg sier navnet mitt. Hvis det er noen, som av en eller annen grunn (oftest overflatiske) får meg til å gi ett bedre inntrykk så inkorporerer jeg en god klem. Da kan det funke bra å starte med ett håndtrykk som egentlig brukes til å "dra" henne inntil deg med. Føler du at hun er ukomfortabel / "gjør motstand" på den svake drabevegelsen så avbryt og heller hold håndtrykket litt lenger.

 

Du tar sikkert tegninga... :)

Lenke til kommentar

Jeg håndhilser på gutter, men klemmer jenter. (nå skal det sies at noen av gutta får en god klem de og :p )

 

Alle liker gode klemmer, og så lenge det blir nettopp en god klem, og ikke en pinlig klem, så er det en kjempeting. :) Det skaper nærhet, og det skaper en mindre høytidelig stemning.

Strekker jenta ut hånda for å hilse, pleier jeg som regel bare å si "Her håndhilser vi ikke, her klemmer vi!" og går inn og tar klemmen. Aldri hatt noe annet enn positive tilbakemeldinger på å gjøre det, og som sagt skaper det en morsom og lettet stemning over møtet. :)

Lenke til kommentar
Hvor gammel er du egentlig?

 

Hvis du er rundt 16-17 år ville jeg syntes det var rart å håndhilse, med mindre det blir gjort på en morsom og litt "sarkastisk" måte.

 

Ikke faen. At enkelte prøver å distansere seg fra håndhilsing og fremstille det som en arkaisk tradisjon blir bare tullete. Et godt håndtrykk er gull verdt. Uansett alder.

Lenke til kommentar

Jeg ville blitt litt satt ut eller skeptisk til en fremmed person (selv om jeg hadde sett dem på avstand før) skulle hilse på meg med en klem første gang. Neste gang derimot! Eller når du/den andre skal gå kan du gi en klem og si "hyggelig å hilse på/treffe deg" eller noe sånt

Lenke til kommentar
Ikke faen. At enkelte prøver å distansere seg fra håndhilsing og fremstille det som en arkaisk tradisjon blir bare tullete. Et godt håndtrykk er gull verdt. Uansett alder.

Ja, jeg er enig. Jeg klarer virkelig ikke å se hva som er så rart med håndhilsing. Jeg har alltid gjort det hele livet mitt som om det er en selvfølge, og ingen har noen gang protestert eller sagt noe på det.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...