Gå til innhold

Vi har startet en seriøs "norsk" guild


Anbefalte innlegg

vet du hva. Starter dere opp på Kul Tiras er jeg med. har loads av norkse venner her samt irl venner som har god experiance og gear. Atm er den norske communityen på KT veldig bra og en guild som denne er så og si genialt på en realm som Kul Tiras, I og med att det er lettere og komme seg på topp en det er på f.eks. sylvanias, og jo høyere man kommer jo mere attraktiv blir guilden som igjen gjør det lettere og progresse siden vi kan velge og vrake. Selv har jeg en t9,5 dk tank og samme rogue. Roguen ligger på 6-7k dps raid buffed (7,9k på ignis sist) og dken har 3/5 t9,5

 

Poke meg om dere finner på og komme til Kul Tiras.

 

EDIT: beste veien er vell og kjøre Ondsdag: Starte i ToC (cleare) torsdag kjøre toc normal hvis vi kjørte hardmode på ondsdag eller kjøre ulduar elns 25, deretter på fredag og søndag pigge i 10 mans heroic og normal. alt er jo emblems, og emblems improver gearet.

 

EDIT2: disse mest populere realmene har problemer med og entre raids til tider og kan bli veldig mye trafikk som igjen utvider seg til lagg. Vill anbefale Kul Tiras. Ikke bare pga jeg spiller der selv med noen av karakterene mine. men pga. alle fordelene. Er veldig mange fra norge på denne serveren. Noe som gjør det opent for bedre folk som igjen unlocker end-game lettere. Selv spiller jeg end-game på KT og Earthen Ring (anbefales ikke)

<Elysium> member her, tipper du er fra <Origin>? 

 

Til trådstarter, et slikt guild som du planlegger å starte lages ikke over natta - det utvikler seg. Du må bare prøve, men lover deg at du kommer til å møte på mange hindringer på veien.

 

Doppler

 

#Kul Tiras

 

oO! Er det slik chatten foregår i norske ''guilds'' på WoW også? Enten snakker man norsk eller engelsk, blir bare frustrert over å se norsk norsk engelsk norsk engelsk engelsk osv. *turn your flamethrowers on*!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det blir vel mest å prate Engelsk ingame. Det funker dårlig med en blanding av 30 dialekter. Det er vel også feil å utelukke internasjonale medlemmer hvis de har kvaliteter å by på.

 

Mulig prosjektet er en smule ambisiøst men jeg synes det har potensiale.

Jeg har vært i flere guilder med god progress, men det har vært omtrent som tomme skall foruten raidene. Ingen struktur, ingen tilhørighet. Det har også manglet mål og motivasjon. Jeg er grundig lei av tvilsom ventriloprat med nerdverdigende prat om damer med skjegg under raidet. Ikke minst raidleder som fikk utløp for psykiske problemer på ventrilo.

 

Hvis man først skal bruke tid på WoW så kan man gjøre noe ordentlig ut av det.

Det er forsåvidt ikke noe problem å finne noen guild å bli med i, det kan jeg ordne på dagen. Men jeg har til gode å finne noen guild som har det jeg søker. WoW er et spill, men når man investerer så mye tid så kan det godt være litt dybde i guilden.

 

Når det gjelder guildnavn så har jeg forstått det slik at det er flere navn som diskuteres og selvfølgelig vil det bli valgt en realm som vil være tilfredsstillende.

 

Trailblazer betyr å sette synlige spor eller være pioner innen et felt. Et helt greit navn, men det er mulig et eller flere av de navnene som er foreslått er bedre.

 

Vi bør ikke glemme at WoW er et spill, men jeg håper vi kan samle 35 personer som er villig til å satse friskt. Både kommende content i WotLK og Cataclysm ser lovende ut men nå er det slik i mmo at opplevelsen blir det man gjør det til selv.

 

Hovedproblemet i guilder pleier å være at de fleste kun kommer til raid og loot og ellers engasjerer seg lite. Alt står og faller på et fåtall persjoner og det er ikke noen god basis for en raiding guild. Da kan man liksågodt gå pug. Mange guilder med god progress har så lite engasjerte medlemmer at det føles som tidsfestet pug hver gang.

 

Så at noen skrev at leder bør kunne encounters inn og ut, forsåvidt sant nok men en guild er aldri bedre enn dårligste mann. Å slå raidencounters er noe man gjør i felleskap, alt skal ikke stå eller falle på en person.

 

Jeg synes det bør være slik at så lenge folk ikke ønsker å bidra så får de heller ikke være med.

 

God helg.

Lenke til kommentar
må jo bare si lykke till , men finnes det faktisk noen quilds som er seriøse og ikke har 18 års aldresgrense ?

 

Det er vel ikke noe problem å ha 15 års aldersgrense så lenge vedkommende kommer til raid og er motivert? Kan jo være noen foreldre som blander seg inn da, men det er jo mange på 18 år som fortsatt bor hjemme.

Endret av mrNilsen
Lenke til kommentar

"Så at noen skrev at leder bør kunne encounters inn og ut, forsåvidt sant nok men en guild er aldri bedre enn dårligste mann. Å slå raidencounters er noe man gjør i felleskap, alt skal ikke stå eller falle på en person."

 

Selfølgelig må alle kunne encounterne for at det skal funke, men det at ledern kan disse ut og inn er viktig for det er han/hun som skal bestemme antall healers, raid setup, hvem som skal interupte, hvem som healer maintank/raid osv.

 

Her må man ha en raidleader som kjenner guildet såpass at han/hun setter f.eks. en rogue som kan interupte til å interupte general og ikke en som misser etter 75% og foråsaker et wipe.

Lenke til kommentar

Leder skal bare ha ansvar for at alle gjør jobben sin, han har ikke ansvaret for å lære alle de andre tactics. En person, "Tactical master", som er spesiellt intressert i encounter tactics kunne "fordype" seg i raid encounters og ha som oppgave å forklare dette for raidet. Alle andre må selvfølgelig også lese seg opp på dette i tillegg. Hvis ikke er det denne "dårligste mann" som driter seg ut og wiper raidet.

 

Sånn som du tenker, må leder kunne PHP bedre en han som administrerer guild-siden.

Endret av lavern
Lenke til kommentar
Leder skal bare ha ansvar for at alle gjør jobben sin, han har ikke ansvaret for å lære alle de andre tactics. En person, "Tactical master", som er spesiellt intressert i encounter tactics kunne "fordype" seg i raid encounters og ha som oppgave å forklare dette for raidet. Alle andre må selvfølgelig også lese seg opp på dette i tillegg. Hvis ikke er det denne "dårligste mann" som driter seg ut og wiper raidet.

 

Sånn som du tenker, må leder kunne PHP bedre en han som administrerer guild-siden.

 

Leste du posten min?

Lenke til kommentar

Personlig mener jeg at alle skal kunne encounters ut og inn, opp og ned. En leder skal kunne det så godt at han kan gjøre oppgaven sin utmerket, samtidig som han kan holde orden på andre spillere med andre oppgaver. Altså fortelle folk at de skal være klare på at Angrep X utføres av bossen om Y sekunder.

 

For meg er det en leders jobb.

Lenke til kommentar

Jo, det blir en som leder raidet, men det blir mest sannsynlig ingen guildmaster som bosser eller åpner raidet med å fortelle at en av jentene i guilden har skjegg.

 

Eksempel:

4 Høy-offiserer (samarbeider om å lede guilden)

8 Offiserer (har ansvar og oppgaver)

23 medlemmer (deltar i raid og aktiviteter)

 

Det bør ikke være mer enn 35 som raider i guilden, alternative chars og venner kommer i tillegg.

Endret av mrNilsen
Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...