Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Enda flere ADSL problemer.... (Telenor)


Anbefalte innlegg

klart telenor har peil, men ngt sitt produkt er så utrolig mye bedre. skuffet over telenor, men man blir vel kanskje litt lat av å ha monopol...

 

når det er sagt, så er det nå engang de har problemer som klager, derfor kan det se ut som om alle hater telenor på forumene. det er ingen som gidder starte threaden: "telenor adsl'en min fungerer helt som forventet"

 

Magnus

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Quote:


On 2002-01-29 00:30, Phyltre skrev:

ja visst ja telenor har peil ... så hvorfor er ikke telefon sentralen som jeg er tilknytta utbygd ?


venta i 2 år på ADSL .... ser ut som om jeg må vente i to til ....


kan nevne at jeg bor nokså sentralt i det som skal være den byen i Norge som er mest utbygd når det gjelder bredbånd HAH....


kan nevne som en liten kuriositet at i fjor betalte jeg nesten 40 000 i tlf regning ...... vel vel easy come easy gone


 

Det er da ikke rart de ikke oppgraderer den sentralen, 40000 i året er gode penger,...... :smile:

Lenke til kommentar
Gjest mafister

Quote:


On 2002-01-28 15:35, DrKjell skrev:

Quote:


On 2002-01-27 05:13, lorderror skrev:

Hei du/dere...


Grunnen til at RASPPPoE ikke virker på 3Com kort, er at du må ha en patch til driver'n (netverks protokollen). Følg instruksjonene på siden og alt skulle virke.



 

Det var vel litt bombastisk sagt...

 

Har 3Com og W2K server, og det funker utmerket uten patch. Det er imidlertid en ting som er viktig hvis du vil ha en stabil oppkobling, og det er å sette nettkortet til 10 mbit/s half duplex.

 

Dr Kjell

 

Oki...

Får du det til å funke er det bare kjempe bra.. bare posta linken til han som har utvilket RASPPPoE... Men, Men... Han sier i hvert fall så. (http://user.cs.tu-berlin.de/~normanb/) - Robert Schlabbach

 

Sorry then, my mistake..

Lenke til kommentar

hei

nå har jeg endelig fått mitt adsl oppe og gå.

Kun 2 uker etter tiden, så totalt har det tatt ca 3 uker, ikke ille, med tanke på hva jeg har lest her og andre steder.

Etter å ha ringt uttallige ganger og fått beskjed om at alt funker hos meg, til at de har fått kontakt med modemet mitt her, og kan ikke finne noe feil, har og testa med en annen maskin, så ringte jeg en siste gang i dag og teknikkeren som ringte meg opp igjen da at de hadde funnet en feil alikavel og at det ville bli fikset i lpet av dagen, men det funka med en gang. Jeg spurte hva feilen var; "Eeeh det var noe database greier" mao så tenker jeg at de ikke hadde oppretta min bruker i basen enda...

Hadde de bare sagt det med en gang skulle jeg vært fornøyd jeg....

Men nå er alt oppe og jeg er en glad mann i dag :smile:

 

Michael

Lenke til kommentar

Telenor er noe dritt.

 

Jeg bestilte ADSL fra dem for over en måned siden. Jeg har ringt dem flere ganger og de har alltid lovet at de skulle sende det ut med en gang(bestilte gjør det selv pakke). Og når jeg ringte dem i dag så hadde de mistet bestillingen min. :sad:

Lenke til kommentar

(S)t(j)elenor ADSL: Telenor sendte en reklame sak og forklarte at nå kunne jeg endelig få adsl der jeg bor. Glad var jeg siden det ikke er andre som kan tilby internet til meg. Slo til på gjør det selv, og Telenor begynte med en gang å si at ... nei du kan nok ikke få gjør det selv pakken, fordi sentralen måtte oppgraderes og da måtte de ordne opp i leiligheten. Alt sammen skjønte jeg var skikkelig bullshit fra første stund, så jeg ringte bare tilbake og fikk snakke med noen andre, og noen andre, og noen andre.. helt til jeg fikk noen til å fikse det og forandre slik at jeg faktisk fikk gjøre det selv pakken + tekniker til KUN å kople i sentralen. Alt funka helt fint fra første stund. Ble litt hazzle med å legge om kablinga hjemme slik at filter boksen kom før begge telefonene, men dog så funka det fint. Hvis man unlater å kople filetert først i kjeden av telefoner mm. vil ADSL linja droppe carrier når telefonen benyttes.

 

Skulle gjerne benyttet NextGentel eller noen andre tilbydere. Men å bo rett utenfor Oslo er visst ikke bra nok. Men skal jo være glad jeg får det for det bor ganske mange så og si i sentrum av Oslo som ikke har noe tilbud hverken fra Stjelenor eller noen andre.

 

Til dere andre som har problemer vil jeg si at jeg har lest et eller annet sted at Telenor har hatt problemer med SIne Alcatel modemer. Det er visst en feil med en batch.

 

Får dere problemer, noter ned navnet på den du pratet med + for guds skyld få med hvor i landet den du prater med sitter og deres direkte nummer. Saken er at når du ringer så blir du satt rund i et evig surr av telenors sentraler, og hvor du havner hen er ikke godt å si. Det virker også som at det er veldig vanskelig for de som jobber der å finne tilbake til noen som tross alt jobber i samme bedriften, basert på bare navnet.

Lenke til kommentar

Telenor Online ADSL

 

 

Telenor Online ADSL er den suverent raskeste Internett-tilknytningen du kan få over telefonlinjen - opptil 16 ganger hurtigere enn ISDN. Med ADSL løper det heller ingen tellerskritt når du er ute og surfer. Surfeopplevelsen blir mer intens, med lyd og levende bilder i god kvalitet.

 

 

Det er det dummeste jeg har hørt!! de tar seg vann over huet hele tiden!

 

Alle de under bruker de to gamle, kjedelige kobberkablene refert til som "telefonlinjen" over:

 

SDSL 2mb/s, VDSL 52mb/s, ADSL 8mb/s (nextgentel) OSV. Telehor ADSL er MAX 1mb/s og svinedyr. og det har heller ikke tenkt å oppgradere den.

 

VDSL (den raskeste foreløpig):

VDSL provides an incredible amount of bandwidth, with speeds up to about 52 megabits per second (Mbps). Compare that with a maximum speed of 8 to 10 Mbps for ADSL or cable modem and it's clear that the move from current broadband technology to VDSL could be as significant as the migration from a 56K modem to broadband.

 

La oss demonstrere mot telenor!! Vi streiker helt til de oppgradere ALT! hehehhh, hmmm, men seriøst, de utnytter monopol-makt-plassen sin på det groveste!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...