NorvegianDad Skrevet 12. september 2009 Del Skrevet 12. september 2009 Når folk kommer med flaska si og sier at detta er 96 så begynner jeg nesten å le. Er rimelig sikker på at ingen kommer noe særlig over 80. Himbrent er skjeldent godt, jeg har ikke drukket det på fire-fem år, finnes bedre ting. Er ikke no stress å avsløre sånne, for de pleier som regel ikke bli fulle i det heletatt. Jeg drakk en hel munnfull av 96% en gang (Ikke hjemmebrent tho), og da gikk det ikke lang tid før jeg ikke husker mer, var allerede full though, but still... Så du blir ikke full hvis det bare er 80% :!: Lenke til kommentar
Jann - Ove Skrevet 12. september 2009 Del Skrevet 12. september 2009 jultomten: linken sier bare at det ikke er så mye methanol i hjemmebrent at det er farlig. Små mengder methanol blandet inn i ethanol påvirker smaken, uten at det er farlig. Kroppen takler kombinasjonen av ethanol og methanol bedre enn methanol alene. "Although methanol is not produced in toxic amounts by fermentation of sugars from grain starches," I ekstremt dårlig heimert så kjenner man methanolsmaken, og det lukter verre. God heimert skal være så smaksnøytral at det går ann å drikke den bar. Sterkt, ja - men det skal ikke smake så jævelig at man brekker seg. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg