Skrujernet Skrevet 2. september 2009 Del Skrevet 2. september 2009 Der er den stekt ferdig! NAAAAAAAM! Med majones Lenke til kommentar
Ducktoy Skrevet 2. september 2009 Del Skrevet 2. september 2009 majones? o.O grats btw Lenke til kommentar
Kimelimm Skrevet 2. september 2009 Del Skrevet 2. september 2009 GRATULE... Wait wat? Lenke til kommentar
Skrujernet Skrevet 2. september 2009 Forfatter Del Skrevet 2. september 2009 MAjones er godt, spesielt på grandis Lenke til kommentar
NoTrace Skrevet 2. september 2009 Del Skrevet 2. september 2009 WTH!? Majones på pizza? Lenke til kommentar
Chris_lox Skrevet 2. september 2009 Del Skrevet 2. september 2009 Denne er jeg bare nødt til å følge med på. Den dagen noen kan gi meg EN god grunn til å ha majones på pizza, ja, da skal jeg prøve. Hvordan ble pizzaen, tørr og god eller ble det litt "bigone"-vann i midten? Lenke til kommentar
€�ƒ„… Skrevet 2. september 2009 Del Skrevet 2. september 2009 (endret) . Endret 2. september 2009 av €�ƒ„… Lenke til kommentar
Fløffy Skrevet 2. september 2009 Del Skrevet 2. september 2009 majones ja eit glas kald melk er godt med grandis peperoni/kjøtdeig og løk, annbefales Lenke til kommentar
Latias Skrevet 2. september 2009 Del Skrevet 2. september 2009 Der er den stekt ferdig! NAAAAAAAM! Med majones Gratulerer. Jeg er stolt av deg! Lenke til kommentar
djgudleif Skrevet 2. september 2009 Del Skrevet 2. september 2009 Hvorfor gjøre pizzaen enda mer usunn? Lenke til kommentar
Øyvri Skrevet 2. september 2009 Del Skrevet 2. september 2009 Hahaha MAJONES?!? :O Lenke til kommentar
MrLee Skrevet 2. september 2009 Del Skrevet 2. september 2009 Kontinental majones kan jeg se for meg at er godt, men mills? urk, nei takk Lenke til kommentar
Laserbeam Skrevet 2. september 2009 Del Skrevet 2. september 2009 Majones på pizza ja.. Kan ikke "se for" meg smaken Lenke til kommentar
Skrujernet Skrevet 3. september 2009 Forfatter Del Skrevet 3. september 2009 det er godt. Den blir litt rundere i smaken. Og ja det kom bigone vann i midten Majones er verdt å prøve! Det enste argumentet for majo på pizza er at det er godt Lenke til kommentar
Zeph Skrevet 3. september 2009 Del Skrevet 3. september 2009 Eg er ikkje noko fan av majones, men både utsjånad, konsistens og smak er jo ikkje alt for ulik diverse dressinger som er vanleg å putte på ein pizza. Lenke til kommentar
Smågal Skrevet 5. september 2009 Del Skrevet 5. september 2009 Majones på pizza er dritgodt, og hamburgerdressing på grandis er enda bedre igjen. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå