Siege Skrevet 2. september 2009 Del Skrevet 2. september 2009 Hei, jeg har lyst å forbedre min evne til å lage pizza og lurte på om det er noen her som kan gi meg tips på pizza saus eller tomat saus. Den røde sausen som er først på deigen. Takk på forhånd for alle svar. Lenke til kommentar
Sundt Skrevet 2. september 2009 Del Skrevet 2. september 2009 Hei, jeg har lyst å forbedre min evne til å lage pizza og lurte på om det er noen her som kan gi meg tips på pizza saus eller tomat saus. Den røde sausen som er først på deigen. Takk på forhånd for alle svar. Løk, hvilkøk, tomatpurè, hakkete tomater, oregano, basilikum, salt & pepper, sukker. Eventuelt andre krydde du liker. Lenke til kommentar
Siege Skrevet 2. september 2009 Forfatter Del Skrevet 2. september 2009 Tusen takk, skal prøve det så snart jeg har alle ingrediensene Når jeg skal miske alt dette sammen, skal jeg gjøre det på stekeovnen eller skal jeg bare gjøre det kaldt? Lenke til kommentar
Sundt Skrevet 2. september 2009 Del Skrevet 2. september 2009 Tusen takk, skal prøve det så snart jeg har alle ingrediensene Når jeg skal miske alt dette sammen, skal jeg gjøre det på stekeovnen eller skal jeg bare gjøre det kaldt? Sviss løk og hvitløk blank, putt i tomatpurèen og hakkete tomater. Kok dette i 10-15 minutter. Smak til med salt, pepper og andre krydder lykke til Lenke til kommentar
DJ_Dark Skrevet 2. september 2009 Del Skrevet 2. september 2009 (endret) Italian seasoning hakkede tomater, tomatpuré, to fedd hvitløk, oregano, Pasta Rossa krydder (hvit gjennomsiktig kvern til 40-50 spenn), Chicken & Steak krydder (hvit gjennomsiktig kvern til 40-50 spenn), Chilli Explosion krydder (hvit gjennomsiktig kvern til 40-50 spenn) Endret 3. september 2009 av DJ_Dark Lenke til kommentar
Siege Skrevet 3. september 2009 Forfatter Del Skrevet 3. september 2009 Tusen takk for svarene. Setter igang så snart helgen begynner Lenke til kommentar
DJ_Dark Skrevet 3. september 2009 Del Skrevet 3. september 2009 La til en til jeg kom på. Lenke til kommentar
Jørgen Sørheim Skrevet 3. september 2009 Del Skrevet 3. september 2009 Huff, triste svar. Bacon kuttes i små staver/terninger, stekes i bittelitt olje på medium-sterk varme til fettet kommer ut. Senk varmen litt. En finhakket løk, to finhakkede selleristenger og en raspet gulrot surres i fettet, når løken er blank hiver du en boks hakkede tomater, et par teskjeer tomatpuré og en halv liter kjøttkraft oppi pannen. La dette koke sammen og reduseres (koke uten lokk) i en halvtime-time til konsistensen ligner på pizzasaus. Legg til en stavmixer og smak til med salt, pepper og sukker (og dette gjør du sist, siden mindre vann = konsentrert smak). Lenke til kommentar
DJ_Dark Skrevet 3. september 2009 Del Skrevet 3. september 2009 Forskjellen er vel at min tar 2 min, mens din tar 35 min. Den jeg har skrevet blir meget god om du liker saus med smak i. Lenke til kommentar
Keiseren av Grønland Skrevet 5. september 2009 Del Skrevet 5. september 2009 Hei, jeg har lyst å forbedre min evne til å lage pizza og lurte på om det er noen her som kan gi meg tips på pizza saus eller tomat saus. Den røde sausen som er først på deigen. Takk på forhånd for alle svar. Løk, hvilkøk, tomatpurè, hakkete tomater, oregano, basilikum, salt & pepper, sukker. Eventuelt andre krydde du liker. Huff, typisk avansert-husmor oppskrift. Det høres kanskje bra ut, men resultatet er smakløst. Jeg kan oppskriften på skikkelig pizzasaus, som jeg har lært av pizzabakere fra forskjellige steder i verden. Typen kommersiell saus som virkelig smaker. Men den er hemmelig Lenke til kommentar
Siege Skrevet 5. september 2009 Forfatter Del Skrevet 5. september 2009 Flotte svar folkens. Har gitt meg mye å spinne på Ha en god helg videre Lenke til kommentar
Andreasfe Skrevet 5. september 2009 Del Skrevet 5. september 2009 (endret) Før i tida tilberedet man tomatsaus med tomater. Det er nettopp det jeg gjør. Hurtigsaus (minst homemade): - Hakkede hermetiske tomater (den Eldorado-boksen med basilikum og oregano er knall). - Tomatpurrè - Gjerne litt hvitløk hvis du har sansen for det. Definitive homemade edition: - Hakk opp tomater - Kjør halvparten i blender med ønsket krydder. - Bland sammen og smak til. Pizzasausen skulle tilberedes kald før i tida. Denne idiotiske oppvarminga kom først inn i bildet med Toro, som faktisk våger å presentere komplett pizzafyll som en forhåndsvarmet ingrediens. Finnes det virkelig ingen paragrafer i straffeloven mot dette? Endret 5. september 2009 av Andreasfe Lenke til kommentar
ahpadt Skrevet 6. september 2009 Del Skrevet 6. september 2009 http://www.channel4.com/food/recipes/chefs...-02-14_p_1.html Beste oppskriften jeg har vært borti. Smaker og lukter akkurat som den man får på pizzaer på skikkelige, italienske restauranter. Lenke til kommentar
Onyx Skrevet 6. september 2009 Del Skrevet 6. september 2009 (endret) Den der må prøves! Fant den også på Olivers hjemmeside (med kommentarer). Betviler ikke den tomatsausen der et sekund, oppskriften kommer jo fra en italiener. Prøver meg på den i morgen, og erstatter bokstomater med ferske tomater. Er så utrolig svak for italiensk mat. Takk for tipset, ahpadt. Edit; må legge til at parmesan i sausen gjør den litt mildere. Pleier å ha oppi en liten skvett med Tabasco også, alternativ chili. Endret 6. september 2009 av Onyx Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå