Gå til innhold

Fjern de eldre fra traffikken!


MrL

Anbefalte innlegg

Lek Max Manus; saboter Volvoen i nattens mulm og mørke.

 

@Krikkert

 

Det er mange der ute som kjører ansvarsfult og sammarbeider med andre traffikanter. Hva jeg snakker om er "kule" kiser som tilnærmet setter andres liv i fare fordi de er "kul".

 

Har hadt lappen nok mange år til å ha sett forferdelig mye rart, og jeg bor i lille Lofoten hvor man klassifiserer en vei som "God" bare den har asfalt og kun 2 sølehøl per meter. Selv her ser jeg folk som legger seg til forbikjøring på uoversiktelige plasser, bryter vikeplikt som om de var ansatt i taxinæringen, bruker lyshornet som om det sto om liv og generelt setter folk i fare.

 

Skal man nøkke lappen fra eldre som kjører uvørnt bør man ta de unge og, eller i alle fall legge dem over kneet og smekke dem i rompa med kjøreboka til de har tatt til vette.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-1ZSK0pUMX2

Det har med innsikt om man selv burde ha lappen eller ikke. Det har ingenting med alder å gjøre, men det finnes både eldre og unge som ikke burde hatt lappen. Desverre innser de fleste ikke dette.

Lenke til kommentar
@Krikkert

 

Det er mange der ute som kjører ansvarsfult og sammarbeider med andre traffikanter. Hva jeg snakker om er "kule" kiser som tilnærmet setter andres liv i fare fordi de er "kul".

 

Har hadt lappen nok mange år til å ha sett forferdelig mye rart, og jeg bor i lille Lofoten hvor man klassifiserer en vei som "God" bare den har asfalt og kun 2 sølehøl per meter.

:!: 2 sølehull per meter..

 

Opplevde en gang noen som ville yppe til å kappkjøre, eller som forsøkte å tirre folk til å få blodet til å koke litt hos medtraffikanter. På 4-feltsmotorvei med 2 felt i hver retning, så lå de i venstre feltet lenge slik at jeg som ønsket å kjøre litt raskere enn 70 ble hindret i å passere lovlig til venstre for deres bil.

 

La meg så i høyre feltet, og de fulgte etter, snørrungene.. :cool:

Lot meg ikke provosere av dem jeg. Så det ble litt "traktorkjøring" ett par kilometer da.

Lenke til kommentar

Hadde en morsom en i Bodø en gang i den forbindelsen G.

 

Sto i et av lyskryssene på hovedveien, jeg i min fars Renault (før jeg kjøpte meg min egen Renault, knall gode vinterbiler). En ypling i en litt eldre Golf kjøre opp på siden av meg og begynte å ruse bilen og så på meg og nikket, totalt klar for kappkjøring. Hadde ingen planer om å gjøre noe slikt men ruset motoren litt og han nikket og smilte bredt.

Gikk fra rødt, gult til grønt. Han palla tydeligvis ned gassen og forsøkte seg på en "Fast and furious" stil, noe som resulterte i 3 hopp, et sprett og en helvettes svær røyksky fra panseret. Han ble stående midt i krysset og effektivt sperret for bilene fra alle sider. Kjørte forbi han still og rolig, tutet litt og ga han en liten tommel opp.

 

Da jeg kjørte tilbake (skulle ut til høyskoleområdet, eller var det hunstadsenteret? husker ikke) stor han fremdeles i krysset, politiet til stede og viking. Trodde jeg skulle dø på meg av latter. Hadde det ikke vært for politiet hadde jeg gitt en liten støyt på hornet :)

Lenke til kommentar
En av kjøreelevene mine har en stor drøm om å bli råner, og jeg vedder skjorta mi på at han kommer til å gi faen i både pysestrikk og blindsone. Hjemme står visst en trafikkfarlig Volvo og venter.

 

Hva skal jeg gjøre?

 

Åh nei ass. Enda en som står å venter? Jeg er så lei av disse harry volvo-unggutta :/

Særlig de som tror det er kult med 250+ hk i en gammal volvo 240/270 fra 80-tallet...

Lenke til kommentar
Særlig de som tror det er kult med 250+ hk i en gammal volvo 240/270 fra 80-tallet...

Helt uten å være verken råner, harry, 18 år eller råkjører tror jeg at 250+ hk i hvilken som helst bil er både kult og moro. Er vel også derfor jeg er autofil...

 

Holdninger er en helt annen sak, dessuten er få ferske bilførere skikket til å temme noe sånt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...