Gå til innhold

Vekkerklokke som vekker meg!


MagnusW

Anbefalte innlegg

Jeg trenger seriøst en vekkerklokke. Nå bruker jeg mobiltelefonen min, men den vekker meg ikke. Jeg våkner alltid brått 1-2 timer etter at jeg egentlig skulle ha stått opp og kommer alltid for sent til skolen. Jeg husker ikke en gang å ha skrudd av vekkerklokken.

 

Jeg trenger noe som ikke er så lett å skru av. Kanskje noen skikkelig irriterende lyder også.

 

Jeg fant denne, men har på følelsen at det ikke vil fungere for meg. Det blir nok for "soft". Har allerede prøvd å sove uten å trekke for gardiner/rullgardin for å slippe inn lys på morgenen, men null effekt.

 

Håper det finnes noen der ute som har tips.

 

EDIT: Har også prøvd å legge mobilen et stykke unna slik at jeg må stå opp for å skru den av, men jeg klarer alltid å finne veien tilbake til sengen. =/

Endret av MagnusW
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg bruker 3 stk alarmer jeg, det pleier å få meg opp.

 

Men her om dagen fikk jeg bare et par timers søvn. Så det jeg gjorde da var og sette mange tomme brusbokser oppåhverandre og rundt klokka, så når den gikk måtte jeg enten være superkonsentrert for og ikke velte de eller velte de og da bråkte det en del, DA var jeg lysvåken da.

Lenke til kommentar

Har to par ganske store høyttalere koblet til PCen, så i den perioden naboen var borte skrudde jeg på en alarm som startet å spille av en sang og økte volumet gradvis. Vel, når huet ditt er 50cm unna en ganske svær høyttaler som spiller "Bass I Love You" nokså høyt, da våkner du :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...