Gå til innhold

Hjelp, HTC Hero


BeeGee

Anbefalte innlegg

Hei hei

 

Akkurat anskaffet meg superhelten fra HTC, fantastisk telefon. Et par småting som irriterer meg, idag merket jeg at telefonen kuttet mikrofonen i noen sekunder med jevnlige mellomrom i en samtale. I tillegg har jeg lagt merke til at hvis jeg i en samtale eller når jeg ringer og har på høy lyd i høytaleren så spraker det litt. Noen andre som er kjent med dette?

 

Har også vurdert hvilke Task-programmer som er de beste, bruker TaskPlaner nå, programmet stenger jo telefonen sine filer av og til slik at loading kommer opp på startskjermen, slik det gjør når man slår på telefonen. Det har vel kanskje noe med hvilke programmer/filer som ligger i ignore-listen, eller?

 

Håper på noen friske svar her, garantert noen som har mer peiling enn meg her...

 

Noen som forresten vet hvordan man oppdaterer Heroen? Sånn firmware messig, når den er tilgjengelig.

:thumbup:

Endret av BeeGee
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har ikke merket at lyden hakker eller stopper på hverken høyttaler eller mikrofon. At det spraker på veldig høyt volum er "standard" på alt av små høyttalere.

 

Jeg bruker "TaskPanel" fra sychee og det fungerer veldig fint. På ignore-lista har jeg "1881 Mobilsøk", "Clock", "PC Syncronization" og "TouchFLO".

Lenke til kommentar
Har ikke merket at lyden hakker eller stopper på hverken høyttaler eller mikrofon. At det spraker på veldig høyt volum er "standard" på alt av små høyttalere.

 

Jeg bruker "TaskPanel" fra sychee og det fungerer veldig fint. På ignore-lista har jeg "1881 Mobilsøk", "Clock", "PC Syncronization" og "TouchFLO".

 

Takk for svar. Når du har brukt telefonen litt, og går inn på TaskPanel, får du ikke opp rare filer? Tenker da på htc.setup, noen htc. filer og lignende, OS-filer sikkert. Har lagt disse i ignore lista iallefall. Har du opplevd at telefonen loader på nytt ved at du lukker noen slike filer i TaskPanel?

Lenke til kommentar
Nei, bare TouchFLO som hos meg gjorde at den måtte laste inn "hjemmeskjermen" på nytt.

 

Ja, det jeg mente, at hjemmeskjermen laster på nytt. Så det er der TouchFlo kommer inn i bildet, greit å vite. Men det er merkelig at jeg får inn noen andre filer når jeg bruker det samme som deg, altså TaskPanel.

 

Men tusen takk for svar :thumbup:

Lenke til kommentar

Har en Magic med Hero fatal1ty rom, virker veldig greit, bortsett fra noe tregt til tider. Men til tider kommer det en notification lyd, akkurat som jeg får en mail eller sms, og mobile network, altså edge eller 3G viser trafikk, men ingen sms eller mail er motatt. Så jeg lurer på, uten å ha sjekket dette om det kan ha med facebook oppdatering å gjøre? Noen som vet..?

Lenke til kommentar
Har du forresten hatt noe trøbbel med å motta eller sende mms? Har lagt inn alle innstillingene og telefonen er online (HSDPA), men den vil ikke laste ned mms'ene på vei inn. Mulig det er bare abonnementet mitt, men de(Chess) sier at alt er i orden.

 

Har en Hero med abo hos Chess selv. Kun testet med å sende til meg selv på MMS, men funket med det manuelle oppsettet til Magic. Eneste "endringen" jeg gjorde var vel å passe på at MMS Protocol sto på WAP 2.0 da dette ikke var nevnt i oppsettet for Magic.

Lenke til kommentar
  • 4 måneder senere...

Min HTC Hero er også svært treg, når jeg åpner meldinger, noe jeg har skrevet i en annen post, uten å fått svar. Tenkte å løse dette selv, - ved å slette meldinger. Det var ingen enkel sak. Jeg velger "slett hele tråden". Mobilen fryser litt og meldingene blir ikke slettet. Av og til hjelper det å gå ut og inn av innboks, om jeg sletter enkelt meldinger. Når jeg prøver å slette hele samtaletråder klikker alt. Jeg får åpnet innboksen, men ingen meldinger vises og jeg får heller ikke mottatt meldinger. Jeg må skru av og på telefonen for at meldingsfunksjonen skal fungere igjen og de som da har sendt meg meldinger i mellomtiden, når ikke igjennom, jeg får rett og slett ikke meldingene. Meldingstrådene jeg har prøvd å slette, blir ikke slettet heller.

 

Noen forslag?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...