Gå til innhold

BK: Classic beauty


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Veldig fint bilde.

 

Du sier at huden ikke er softa, men det er nå ikke tvil om at du har etterbehandlet bildet ganske kraftig. Skulle gjerne likt å vite litt hvordan du har gjort det? Jeg har sett på en del av dine andre bilder og det ser ut som du har brukt portraiture eller lignende program på en del av dem?

 

Synes det blir litt dumt å skrive "bildet er ikke softa for dem som måtte lure på det". Det folk lurer på er vel hva du har gjort, ikke hva du ikke har gjort ;)

Lenke til kommentar

Det er kanskje ikke softa, men huden er tusja alà det alle fashion bilder blir. Så selv om det ikkje er gaussian blur blir det nesten feil å si at det ikke er softa ^^

 

Ifht til hudbehandlingen ser jeg ihvertfall en plass du burde D&B litt mere. Hånde hun holder fremst som ikke kommer i lyset skikkelig burde også ha samme treatment som det som naturlig får highls. Dodge midten, og burne kantene av den hånda. Den blir veldig tam ifht resten =)

 

Sånn siden det var litt dårlig med konstruktive ting her =)

Lenke til kommentar
  • 4 måneder senere...
Det gror litt igjen i de sorte partiene i bildet, kjolen og håret hovedsaklig. Grei komposisjon og fin finish.

 

Hvorfor har du brukt fem lamper?

 

bga hovedlyset står nær modellen og er lite.. dermed så krevde det litt fill så lyset ikke falt så dramatisk.. ellers så er det highlights etc som krevde flere lys.

Lenke til kommentar
ja jeg bruker portraiture på en del bilder.. men henter bestandig texturer tilbake, siden portraiture alene blir alt for soft.

 

her er det stort sett kun brukt dodge, masse patching for å få huden fin. Og justert på hvitbalansen for å få frem farge toner.

Bare lite spørsmål siden jeg ikke er så bevandret i redigeringsverden. Hva gir portraiture og henting av texture vs surface-blur på hud på eget layer så redusere opacity inntil man få ønsket texturer i huden?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...