8520dcn Skrevet 23. august 2009 Del Skrevet 23. august 2009 Hei! Er det noen som vet hvor en kan kjøpe hummer på østlandet? Har så lyst å smake på det... Lenke til kommentar
the_last_nick_left Skrevet 23. august 2009 Del Skrevet 23. august 2009 Centra, Jacobs, fiskehandleren i Bygdøy allé, fiskehandleren i Sandvika, etc, etc.. Lenke til kommentar
8520dcn Skrevet 23. august 2009 Forfatter Del Skrevet 23. august 2009 Takk for svar! Bør man kjøpe de levende eller er det ikke mye smakstap i å kjøpe fryst? Føler det er litt slemt å koke de levende men det er vel ganske vanlig... Ellers ser jo grillet godt ut! Lenke til kommentar
the_last_nick_left Skrevet 23. august 2009 Del Skrevet 23. august 2009 Kjøp levende og norsk, ikke kanadisk. Dette er ikke teit mat-nasjonalisme, norsk og kanadisk hummer er to forskjellige raser og norsk er best. Litt dyrere også, men verdt det. Det er forresten ikke sikkert de jeg nevnte har levende, men de bør hvertfall kunne bestille det. De kan nok også bestille det på Flyvefisken i sentrum. Anbefaler å forvelle den i fosskokende vann i ca 20 sekunder og så grille den. Lenke til kommentar
8520dcn Skrevet 23. august 2009 Forfatter Del Skrevet 23. august 2009 Takk for svar, da ringer jeg dit imorgen å hører. Noen som vet hva ca kiloprisen er? Lenke til kommentar
the_last_nick_left Skrevet 24. august 2009 Del Skrevet 24. august 2009 Tror det ligger på 5-600kr/kg.. . Men du får sjøkreps til ca 300kr/kg, og jeg og mange med meg synes sjøkreps er bedre.. Uansett, hvis du kjøper det så husk å koke kraft på skallene. Da har du et fantastisk utgangspunkt for en suppe eller en saus til fisk. Lenke til kommentar
8520dcn Skrevet 24. august 2009 Forfatter Del Skrevet 24. august 2009 Hei igjen! Snakket med Flyvefisken idag og de hadde hummer de kunne skaffe til dagen etter. Kilosprisen var 590kr/kg, for levende. Dyrt var det men vi får håpe det smaker. Er det forskjell på den sjøkrepsen de har og den du kan kjøpe i sånne ferdigfryste pakker (fra kina)? Lenke til kommentar
the_last_nick_left Skrevet 24. august 2009 Del Skrevet 24. august 2009 Frosne, kokte skalldyr er som regel kokt for lenge, slik at de er litt kjipe. I tillegg tåler de ikke noe særlig varmebehandling før de blir seige, slik at man ikke kan f.eks grille dem.. Lenke til kommentar
the_last_nick_left Skrevet 26. august 2009 Del Skrevet 26. august 2009 Her er noen kule oppskrifter med sjøkreps, forresten. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå