Gå til innhold

Hva bruker egentlig hardware.no brukerne datmaskinen til ?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Skal vi se *tenke*. Jeg bruker pc'en til .::

 

- webdesign ( tjener ikke penger på det )

- downe ( laste ned filmer og mp3 album )

- høre på musikk

- se på filmer

- chatte ( irc )

- lese nyheter

- gjøre skolearbeid

 

Det var vel det.

Lenke til kommentar

Sjå film, sjå på tv, høyre musikk, skrive rapportar, sende epost og surfe. +bittelitt matlab. Enkle oppgaver(som vert løyst fint av det interne skjermkortet, celeron cpu og litt ram).

 

So ein kan vel seie at eg kun har teoretisk interesse av delar av stoffet på hw.no.

Lenke til kommentar

Forsåvidt ikke helt uenig i at en del at artikkelene på hw.no er dårlige, men for min del er jeg innom siden mest for forumets del. Er mye useriøst i forumet også, men det har vel endel med at størstedelen av brukerene er litt yngre enn meg så jeg tar det for hva det er. Innimellom har jeg fått grei hjelp her, og stedet er greit for å diskutere problematikk med nettbutikker som ikke gjør jobben sin etc.

 

Anyways, bruker PC'en i det daglige (les på jobben) til programmering og drifting av forskjellige fakturasystemer innen telekom bransjen. Hjemme brukes PC'en til spill og underholdning. Musikk, film, nettbank (tenk at vi klarte oss uten før...) mail (må jo holde kontakt med venner rundt om i verden), nyhetsgrupper og forum, dokumentbehandling osv.

 

Er vel å regne for en tyngre bruker :)

 

Andy

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

ritt45854 du skriver at hw.no må ta stand i en av sidene, og du er tydeligvis klar over at hele greia drives av frivillige, det jeg ikke fatter er at du kan skrive et såpass storat svar (ja, for du har jo klart å svare deg selv) og forsatt ikke se det.

 

seriøst og useriøst er det, en arena for alle, og ofte dårlige formulert (m dårlig struktur) <-- ble dette enklere for deg?

Lenke til kommentar

Ble litt provosert av ritt45854 for denne posten.

 

Synes at hw.no gjør en fin jobb jeg med å orientere slike "idioter" som meg om forskjellig hardware og om generelle nyheter.

 

At jeg skal føle meg som en idiot dersom jeg ikke bruker pc'en til å tjene penger eller andre "fornuftige" ting er helt tåpelig.

Har hatt pc som hobby siden jeg var 8 år og kommer fortsatt til å ha det som hobby. Jeg bruker den til mildt sagt alt mulig.

 

Hw.no er kanskje ikke den mest avanserte hardware siden på nettet, men brukerene her har hjulpet meg utallige ganger med problemer og det er jeg i stor grad takknemlig for! Om de andre brukerene her bruker pc'en utelukkende til å spille pacman gir jeg fullstendig blaffen i!

 

Ser heller ingen grunn til å henge ut dem som er opptatt av å oppnå best mulig på tester som 3dmark o.l. Dersom dem synes at dette er gøy så er det jo dem sin sak.

Det er jo det som er fint med pc......man kan drive med alt mulig!

 

Å rakke ned på dem som ikke bruker pc'en til nøyaktig det samme som ritt45854 og andre "seriøse" brukere ser jeg på som fullstendig idiotisk!

 

Synes også at det er veldig realt av deg og fortelle hw.no hvor dårlige og usaklige dem er........skikkelig kult!

 

Den posten din skulle sikkert være saklig og seriøs. Jeg oppfattet den som en ren skryte-post.

 

:grumpy:

Lenke til kommentar

Det var èn ting jeg stusset over når jeg leste denne (altfor lange) posten fra ritt45854: hva var egentlig meningen med å skrive dette innlegget? Som topicen sier, vil han/hun (man vet aldri) tydligvis ha greie på hva hardware.nos lesere bruker pcen sin til. Men det virket ikke sånn etter å ha lest innlegget. Her kommer en lang utredning om hvor dårlig hardware.no er, og om hvor flink han/hun selv er.

 

For meg virker det som om han enten prøver å:

-rakke ned på hardware.no

-eller skryte av seg selv

 

Og man kan jo spørre seg selv: må mann være dønn seriøs og formell hele tiden? Nei, det synes ikke jeg. Da blir det veldig fort kjedelig etter min mening. For all del, synes hardware.no er seriøs nok.

Det er også her jeg synes hardware.no er veldig flinke. De skriver slik at jeg får lyst til å lese videre, og har det lille ekstra som gjør at i alle fall jeg bøsøker denne siden hver dag (og det er ikke bare fordi jeg er veldig interesert i hardware o.l).

Lenke til kommentar

Shadow_IX skreiv:

 

Og så har vi de som faktisk kan noe, men de er rett og slett for arrogante til å kunne produsere noe vettugt svar.

(Nå så er jeg i denna kategorien - blir sykt lei av å se "adsl er fdx" osv)

 

Jeg tittet raskt gjennom postene dine, og du hadde så og si ikke NOE produktivt å si!! bare masse søppel posting om biler osv. En post der det stod: Du burde ta med maskinen din på service'

 

Ergo: Du burde holde kjeft

 

TIlbake til topic:

 

Dusomskrevtopic: Dette er underholding, ikke så seriøst som du skal ha det til. Om du ikke liker siden, trenger du ikke komme innom. At de i testene skriver at de skal ta en nærmer titt på xxprodukt er kanskje litt unødvendig, men hva så? det tar deg 0.2 sek å lese den setningen. Begynner ikke akkurat å gryte fordi jeg wasta bort 2.sek på noe litt unødvendig

Lenke til kommentar

Bruker pcèn til bilder video og musikk.

 

Søkte litt rundt på forumet for å se hva denne ritt karen hadde kommet fram til her jeg,vil nå ikke si han er den viktigste her på forumet da:)

 

hva med dette svaret som er et av mange dumme...:Jævel jeg svarer ikke! ,var en som ikke var helt enig med han:)...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...