Gå til innhold

Napoleon: Total War kunngjort


Anbefalte innlegg

CGI-trailer og offisiell informasjon finnes her. Offisiell forumtråd laget til annonseringen her. HD-versjon trailer

.

 

IGN har en sniktitt (engelsk) her: http://au.pc.ign.com/articles/101/1014877p1.html

 

 

 

Sega har sammen med Creative Assembly annonsert et helt nytt strategispill. Til neste år kan du leke deg på de virkelig store slagmarkene sammen med Napoleon!

 

Denne uken er det en stor spillmesse i Tyskland, nemlig Gamescom, og da er det naturlig at det kommer nyheter av ekstra verdi innenfor spillverdenen for noen og enhver. De som liker strategispill vil antakelig se annonseringen av Napoleon: Total War som en slik kunngjøring.

 

Helt siden Creative Assembly for første gang kunne fortelle om Empire: Total War i 2007, har det vært spekulert i hva som ville bli tilleggspakken til spillet, svært mange mente allerede den gang at en tilleggspakke satt til Napoleonstiden ville være det mest naturlige valget, noe som nå viser seg å være rett.

 

Noe uventet er det nok at spillet skal bli lansert som et spill i seg selv og ikke en tilleggspakke, noe som gjør at det å ha Empire: Total War fra før ikke er noen nødvendighet, selv om det kan anses som en fordel med tanke på alle nyhetene Empire tok med seg inn i den prisbelønte strategispillserien.

 

Napoleon: Total War vil som navnet tilsier være satt til perioden hvor Napoleon med sin hær over alpene dro, perioden som skal dekkes skal være rundt tjue år.

 

 

Et spill med helten i fokus

I Empire: Total War innførte Creative Assembly for første gang en mer historiebasert kampanje gjennom den egne kampanjen som handlet om USA sin frigjøring. Den lot deg styre George Washington. Dette skal de nå bygge videre på, og til forskjell fra tidligere spill i serien vil Napoleon: Total War ikke være laget med tanke på perioden, men først og fremst vil de lage spillet rundt en meget historisk kjent person.

 

Det vil derfor være tre forskjellige kampanjer, en vil være satt til Italia, en annen til Egypt og den tredje vil dreie seg om Europa. Alle kampanjene skal tilsynelatende ha videoer og historiske oppdrag i seg, som skal gi det hele et mer historiebasert preg. Om du ønsker å endre historiens gang gjennom å bekjempe Napoleon vil det naturligvis være mulig.

 

Nyheter i flerspillerdelen skal dessuten komme, det blir lovet flere og bedre Steam-prestasjoner man kan låse opp, bedre muligheter for lagspill gjennom stemmekommunikasjon integrert i spillet og muligheter for å sende ut soldater i kamp med dine egne uniformer laget med et spesielt verktøy for et mer personlig preg.

 

Som vanlig blir det lovet bedre og større slag, samt forbedrete kampområder, bygninger og nye våpen og taktikker som blant annet skal bidra til en god historisk gjenskapning av mange ulike slag.

 

En CGI-trailer og tre bilder er hittil gitt ut. Traileren viser en introduksjon hvor Napoleon snakker til oss foran skiftende bilder i bakgrunnen av opptak fra selve spillet.

 

I følge den offisielle nettsiden vil spillet lanseres i februar neste år.

 

 

Ikke helt den store overraskelsen

Selv om den offisielle annonseringen først kom idag har de ekstra oppmerksomme visst hva de kunne vente seg noen dager. Den franske versjonen av PC Gamer Magazine ble nylig utgitt med bilder og informasjon fra Napoleon: Total War. Før dette ble det 14. august gitt en tydelig pekepinn mot kunngjøringen i en oppdateringstråd fra Total War-utviklerne, på deres offisielle Total War-forum, som jevnlig oppdateres.

 

”Det har den siste tiden vært ekstremt hektisk her ved Creative Assembly. Mens jeg ikke kan gå inn i detaljer, kan jeg bekrefte at CA vil være med på Gamescom [...] og vi har en nyhet å komme med” skrev Mark O’ Connel. Når det franske magasinet mandag kom med sin sniktitt kom det en bekreftelse ”For de av dere som leser om Napoleon: Total War, en offisiell kunngjøring vil bli gjort senere denne uken”.

 

Ellers er det fortsatt ventet nyheter knyttet til Empire: Total War. I juni kom oppdatering 1.3 og igår skrev utviklerne om at deres neste oppdatering, 1.4, vil fokusere på å forbedre den kunstige intelligensen. Mark O’ Connel bekreftet dessuten at de vil fortsette å komme med innhold til Empire: Total War.

Endret av TSP
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Meh, den traileren er bare tullete, Napoleon fikk juling både i egypt og russland, russland ble aldri temmet og var hans største nederlag før waterloo.

 

Etter å ha spill empire har jeg liten tro på denne pakken, uniformer blir sikkert kloner, de kommer alle til å se helt like ut under hele spillet osv.

Har heller ikke noe tro på at slagene blir spesielt realitiske,

Empire måtte ha ca. 10 moder samtidig for at jeg syns slagene ble noe lignende virkligheten, og dette gjorde spillet enda mer ustabilt enn det allerde var.

 

Pluss at nå kommer histwar som blir det ultimate spillet for den tiden

Lenke til kommentar

I empire greide de ikke en gang gi frankrike riktige uniformer

 

Hvordan skal det gå med Napoleon da.

 

På hode:

Fra 1792-1803 hadde man en blanding av bicorne hat og tarteltons hjelmer, Så fra 1803-1807 hadde de for det meste bicorne, med noen shakos og noen bjørneskins luer, Så fra 1809 til 1815 ble shako brukt, men var i 3 forskjellige versjoner.

 

Uniform

fra 1792-1803 hadde man mange former for uniform, ingen battaljoner hadde helt samme uniform.

Fra 1803-1815 hadde linje infanteri blå jakker og hvite bukser med svarte gamasjer, Flank kompaniene hadde også epilieter, i røde eller gule farger. MEN i en periode fra 1806-1807 hadde noen battaljoner hvite jakker og hvite bukser.

Legere infanteri hadde blåe jakker og blåe bukser, flank kompaniene hadde røde eller gule epiletter.

 

Dette er BARE INFANTERI og bare FRANKRIKE,

Greier dere å telle antall uniforms varianter?

 

En enkelt battaljon hadde minst 3 forskjellige uniformer bare for vanlige solater, pluss offiserer under en periode, og dette ville variere fra tid til tid.

 

Noen eksempler

 

Legere infanteri 1806 besto av 3 typer soldater, Chessur, Voltigeurs og Carabiners.

Hver med sin egene uniformer.

Chessur hadde 6 kompanier i battaljon, blåe jakker og bukser, shako hat med grønne tråder, grønne kraver og grønne epiletter.

Det var også et Carabiner kompani i battaljonen, disse hadde blåe jakker og bukser, bjørneskins lue, med rød tust, røde kraver og røde epiletter.

Og et kompani med Voltigeurs de hadde også bjørneskins luer men med gul tust. gul krave og grønne epiletter med rød brodering.

 

Så en battaljon i en speseill tid hadde 3 uniforms varianter, tar man med samme battaljon gjennom hele napoleonis krigen er varinater oppe i 4-6.

 

Dette sier seg jo at CA aldri kommer til å ta seg til til å fikse alt dette.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Til dere som faktisk gleder seg til dette spillet

 

Her er noen uniformer

 

 

Franske soldater 1805-1807 perioden, som dere ser er det 3 typer soldater,

Grandier til venstre med bjørneskins lue, Fusiliers i mitten og Voltigeurs til høyre.

Hver fransk linje (ligne) battaljon hadde 8 kompanier, et grenadier 6 fusilier og et Voltigeurs.

Frenchlinge003.jpg

 

Her er Prøysiske musketeers 1805-1807

prussian1og2001.jpg

 

Her ser dere Prøysiske soldater, og kan sammenligne 1805 periode til 1813 periode

prussian1og2005.jpg

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...
  • 3 uker senere...
  • 2 uker senere...
  • 1 måned senere...
  • 3 uker senere...
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...