Gå til innhold

RROD på gammel konsoll, hva nå?


r0zie

Anbefalte innlegg

Hei, fikk en konsoll av en kompis av meg som skyldte meg en teneste.. Konsollen virket i 1 dag, og så fikk den RROD, tre ringer.. Registrerte konsollen på meg på xboxsupport, gikk fint, men når jeg skulle request'e repair sto det "Warranty Status: Standard Warranty Expired † | Dispute Warranty

Warranty Type: Standard"

 

Så, hva nå? Konsollen er kjøpt her i norge i 2006 så skal vel få gratis rep til 2011??

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Fikk lagt inn konsollen og requestet repair, fikk en epost om de mulige måtene å sende dette inn på, men har ikke fått noen fraktsedler? Kommer de av seg selv eller? er på jobb om dagene så er jo ikke hjemme når budet kommer på døren lell..

 

står foresten på microsoft sine sider at det er 3 års garanti på rrod, når konsollen ble kjøpt i januar 06 så har ikke jeg garanti lenger likevel? skjønner fint lite her..

Endret av r0zie
Lenke til kommentar

MS har en tre års garanti mot 3RLOD over hele verden. Norge derimot har fem års reklamasjonsrett som gjelder uansett hvilken garantiordning leverandører bruker. Dermed skal alle 360er (den er ikke fem år gammel enda) repareres av Microsoft. De vet om det på kundesenteret men skriver ikke om særnorske forhold på nettsidene.

Lenke til kommentar

De kommer på døren og henter Xbox 360-en. Jeg fikk et bud på døra i går, og det er nok muligens best du venter til de kommer på døra, ettersom det kreves en UPS eske med masse klistremerker med adresser, garantier osv. Er ikke sikkert din lokale UPS har kontroll over det.

Lenke til kommentar

når det er så mange hjelpsomme og hyggelige folk her som gidder å svare, så ser ikke jeg poenget i å bla gjennom ørten og førti innlegg for å finne svaret på akkurat det jeg spør etter, kun for at du ikke skal irritere deg over "enda et rrod inlegg" ta heller problemet ved hornene og lag en sticky isteden for å sitte å furte over at det kommer for mange 'like' tråder(.....)

er kanskje en grunn til det vettu..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...