thamule Skrevet 18. august 2009 Del Skrevet 18. august 2009 Hei. Synst buffèten til Mr. Hong i Oslo er fantastisk god. Kva er det dei gjer for å få så smakfullt og saftig kjøtt ved å berre steike det på plata? Noken som anar kva olje dei brukar eller kva temperatur plata har? For dei som ikkje forstår kva restauran eg snakkar om er nettsidaher og litt informasjon om buffèten her. Lenke til kommentar
UUnreal Skrevet 20. august 2009 Del Skrevet 20. august 2009 Hei. Synst buffèten til Mr. Hong i Oslo er fantastisk god. Kva er det dei gjer for å få så smakfullt og saftig kjøtt ved å berre steike det på plata? Noken som anar kva olje dei brukar eller kva temperatur plata har? For dei som ikkje forstår kva restauran eg snakkar om er nettsidaher og litt informasjon om buffèten her. De wokker kjøttet i olje, kan gjøre det samme hjemme. Antar de bruker solsikkeolje eller rapsolje. På den store plata er det garantert over 200 grader konstant. De stekes jo over kort tid og derfor får man så god smak i kjøtt og grønnsaker. Det er lett å gjøre hjemme. Lenke til kommentar
thamule Skrevet 20. august 2009 Forfatter Del Skrevet 20. august 2009 Så du trur det er berre å ha god temperatur i panna og så prøve seg fram til kva olje som smakar best? Eg trur det må vere ein spesiell olje dei brukar. Den smakar vanvittig godt: Lenke til kommentar
the_last_nick_left Skrevet 20. august 2009 Del Skrevet 20. august 2009 En stor del av hemmeligheten er nok rikelig av dette. Og hvis du skal prøve å woke hjemme, bruk soya-, raps- eller helst peanøttolje, de tåler høy varme og stek lite kjøtt av gangen så ikke pannen blir for kald. Lenke til kommentar
thamule Skrevet 20. august 2009 Forfatter Del Skrevet 20. august 2009 Er allergisk mot peanøtter så må nok bli raps eller soya... Lenke til kommentar
UUnreal Skrevet 20. august 2009 Del Skrevet 20. august 2009 (endret) Er allergisk mot peanøtter så må nok bli raps eller soya... Når du wokker det. Ha det på maks varme og stek litt og litt. Tar du alt i panna på en gang blir det kokt. For å sjekke at panna er varm nok. Stikk en tresleiv i olja. Bruser det rundt den kan du begynne å steke og hold for all del vann vekk ifra plata!! Det utvider seg noen 1000 ganger hvis det kommer oppi plata og noen blir brannskadet. Ikke alle har en sånn sado stor panne som de på mr hong. Endret 20. august 2009 av UUnreal Lenke til kommentar
thamule Skrevet 20. august 2009 Forfatter Del Skrevet 20. august 2009 Takk for tipsa Dette skal prøvast ut! Lenke til kommentar
UUnreal Skrevet 20. august 2009 Del Skrevet 20. august 2009 (endret) Takk for tipsa Dette skal prøvast ut! wok: 2 kyllingfileet 2 paprika i strimler 1 løk i strimler 1 boks tomatpure 2 fedd hvitløk 1 liten ingefær 3 spiseskjeer vineddik hvit 3 spiseskjeer soyasaus 1 spiseskje sukker Kutt opp grønnsaker og løk, kutt kjøttet i småbiter. bland tomatpure, vinedikk, sukker, soyasaus ta ingefær og hvitløk i panna mens du steker kjøttet. Ta ut kjøttet av panna, ta mer olje i og stek grønnsakene. Ta på tomatpureblanding på grønnsakene, hiv over kjøttet enkel og god wok Endret 20. august 2009 av UUnreal Lenke til kommentar
thamule Skrevet 21. august 2009 Forfatter Del Skrevet 21. august 2009 Thank you, thank you. Dette blir nok bra... Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå