Gå til innhold

Mongolsk grillbuffèt hos Mr. Hong. Kva er hemmeligheita?


thamule

Anbefalte innlegg

Hei.

 

Synst buffèten til Mr. Hong i Oslo er fantastisk god.

Kva er det dei gjer for å få så smakfullt og saftig kjøtt ved å berre steike det på plata?

 

Noken som anar kva olje dei brukar eller kva temperatur plata har?

 

For dei som ikkje forstår kva restauran eg snakkar om er nettsidaher og litt informasjon om buffèten her.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Hei.

 

Synst buffèten til Mr. Hong i Oslo er fantastisk god.

Kva er det dei gjer for å få så smakfullt og saftig kjøtt ved å berre steike det på plata?

 

Noken som anar kva olje dei brukar eller kva temperatur plata har?

 

For dei som ikkje forstår kva restauran eg snakkar om er nettsidaher og litt informasjon om buffèten her.

 

De wokker kjøttet i olje, kan gjøre det samme hjemme. Antar de bruker solsikkeolje eller rapsolje.

 

På den store plata er det garantert over 200 grader konstant. De stekes jo over kort tid og derfor får man så god smak i kjøtt og grønnsaker.

 

Det er lett å gjøre hjemme.

Lenke til kommentar
Er allergisk mot peanøtter så må nok bli raps eller soya...

 

Når du wokker det. Ha det på maks varme og stek litt og litt.

 

Tar du alt i panna på en gang blir det kokt.

 

For å sjekke at panna er varm nok. Stikk en tresleiv i olja. Bruser det rundt den kan du begynne å steke og hold for all del vann vekk ifra plata!!

Det utvider seg noen 1000 ganger hvis det kommer oppi plata og noen blir brannskadet.

 

Ikke alle har en sånn sado stor panne som de på mr hong. ;)

Endret av UUnreal
Lenke til kommentar
Takk for tipsa :thumbup:

Dette skal prøvast ut!

 

wok:

 

2 kyllingfileet

 

2 paprika i strimler

1 løk i strimler

1 boks tomatpure

2 fedd hvitløk

1 liten ingefær

3 spiseskjeer vineddik hvit

3 spiseskjeer soyasaus

1 spiseskje sukker

 

Kutt opp grønnsaker og løk, kutt kjøttet i småbiter.

 

bland tomatpure, vinedikk, sukker, soyasaus

 

ta ingefær og hvitløk i panna mens du steker kjøttet.

Ta ut kjøttet av panna, ta mer olje i og stek grønnsakene.

 

Ta på tomatpureblanding på grønnsakene, hiv over kjøttet

 

 

enkel og god wok :)

Endret av UUnreal
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...