Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Lyvd for kjæresten


Gjest Urolig

Anbefalte innlegg

Hei. Jeg har nå et stort problem med kjæresten min. Hun har bare vært ærlig med meg hele tiden fram til for ett par dager siden. Hun glemte mobilen sin når hun skulle ut en tur og jeg kikket litt på den. Der fant jeg ut at hun hadde lagret nr til en jeg kjenner som altså ei veninne sitt navn og skrevet litt med han. Hun ringte meg samme kveld og gråt fordi hun var lei seg og jeg trodde ikke hun hadde gjort noe galt bare at hun var redd for å miste meg. Hun har bedt om unnskyldning og har sagt hun vill gjøre alt godt igjen og at hun bare gjorde en veldig feil osv... Greit nok det, vi kan vell jobbe oss forbi noe sånt? Var ikke noe meningsfult..

Så til det litt større problemet. Jeg var ute å gikk med hun i byen og kikket meg litt rundt og kikket på ei jente i kansje 1 sekund. Hun lurte på om jeg så noe fint noe og jeg sa jo nei for i mine øyne er det ingenting ant enn hun som er fint. Problemet her er at hun mener jeg lyver om å se på andre jenter for hun mener jeg strirrer noe som jeg ikke gjør. Hun har lagt det fram sånn og spurt hva jeg ser på osv, men jeg har lyvd om det selv om hun har sett det flere ganger. Jeg har spurt om ny sjangse flere ganger og jeg vill bare ikke såre henne. Hun har vært ute å drukket i kveld og hun sier vi er ferdige. Hun skal til meg i morgen når hun har stått opp og jeg lurer på om noen kan hjelpe meg til hva jeg skal si?! Jeg vill jo ikke lyve for henne men jeg ser på det mer som en ''hvit løgn'' for jeg ser jo ikke på andre jenter fordi jeg vill ha noen andre, ikke i det hele tatt. Vill så gjerne ikke at dette skal gå i vasken for jeg har aldri vært så lykkelig og det har ikke hun heller hvert. Kan noen hjelpe meg? Takk til alle svar, trenger svart kjapt...

 

Hilsen urolig..

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Greia er at etter en fortid som absolutt ikke er bra for henne så skjønner jeg henne jo. Det har skjedd mye i fortiden med andre så er ikke rart hun er bekymret derfor jeg vill bevise at det er faktisk ikke sånn alle er.

Lenke til kommentar

Jeg mener at hun har gjort noe verre enn deg, hun har tross alt lagret nr til en kamerat under navnet til en venninne!

Du så bare 1 sekund på ei dame som gikk forbi. Vanskelig å unngå og se på folk på gata, selv om det selvfølgelig ikke må overdrives. Det er kjæresten som skal ha oppmerksomhet.

Lenke til kommentar

Åååå herregud. Det er normalt at gutter ser på jenter. Selvom de har dame. Det er helt vanlig, så det tyder på at hun kanskje ikke stoler på deg? Selv om du sier at hun er den eneste. At en gutt kan se på ei jente, men så vise at hun han er sammen er den eneste betyr bare at du synes hun er bedre/best? Og at du trives i hennes selskap. Og det at du fremdeles er sammen med henne etter det hun gjorde sier jo sitt?

 

Og det er jo ikke halvparten så ille som det hun gjorde. Hvorfor lagre nummeret til en gutt under et jente navn. Hvis man ikke har noe å skjule? Hvis du ikke er veldig sjalu da, men skal fremdeles ikke være grunn til det.

Så synes at det er hun som skal gå på kne.

 

Sa hun det til deg mens hun drakk (full?)?

 

 

Hvis du virkelig vil at det skal funke. Så må dere begge to vise at dere har tillit til hverandre. Du kan fortelle hvor godt du trives i hennes selskap og hvor mye du liker henne etc.

Og se hva hun svarer.

Lenke til kommentar

Eg har opplevdt det samme som du har opplevdt.. HAdde ei dame som også overreagerte kvargong vi var ute i byen og so såg ho at eg glana tilfeldig på noen jenter mens vi gjekk rundt i kjøpesenteret.. Først var vi så glade og tulla med kvarandre men når det skjedde so forandra ho heilt humøret sitt med å vere stille og nesten ikkje snakka me meg, so spurte eg jo kva som var galt.. So der fekk eg vite at ho hadde sett meg at eg glana på jenter uten eg sjølv visste om det.. Det er berre automatisk og eg ikkje gjorde det med vilje, men seffølgelig ville ho ikkje tru på meg..

Eg skjønner at det kan vere alvorlig saker det, spesiell vis kjæresten din er sjalu.. Men hadde eg vert deg so hadde eg overbevisst ho at du ikkje mente å gjøre det og prøve å overbevisse ho også at ho er den einaste i hjertet ditt sjølv om av og til so gjer du noen ting som du ikkje meiner som berre skjer plutselig/automatisk... Det er heilt garantert at tillitt er den viktigast i eit godt forhold, uten det forholdet vil enten gå rett i dass eller aldri kommer so langt...

Lenke til kommentar

Bare jeg som synes at noe er galt når TS leser damas smser ?

 

Til TS: du leser hennes meldinger, hun lagrer en "venn" som ei vennine, og hun klikker når du ser på andre jenter. Tillit er noe som ser ut til å mangle i "forholdet" deres. Og for mange av oss så er et forhold uten tillit et forhold som ikke er verdt å spare på.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...