Gjest Guest_bekymret_* Skrevet 14. august 2009 Rapporter Del Skrevet 14. august 2009 Joda, det har seg slik at de fire siste dagene har jeg levd på Maxboller, fra Trondhjems, av uvisse grunner - det er vel godt.. Slik ser boksen ut, btw: Vel, når jeg da til min store fornøyelse plasserte meg foran skåla og lot trykket falle, kikket jeg ned. Det hele hadde en rødlig farge, det var fortsatt gjennomsiktig, luktet normalt - dog noe paprika-aktig. Har det hele noen sammenheng? Er det mulig at det røde jeg ser er blod (eller liknende), eller ville jeg kjent en mer distinktiv lukt om så var tilfelle? Lenke til kommentar
Sisyphus Skrevet 14. august 2009 Rapporter Del Skrevet 14. august 2009 Har du smakt på det? Hvis det smaker paprikasaus er du jo safe... Eller.. Hmm. Uansett, noe sier meg at kroppen ikke ble bygd for å leve på trondhjems maxboller i paprikasaus og dette resultatet er på en måte kroppen som sier "skal vi ta en hamburger i dag heller?" Lenke til kommentar
Gjest Guest_bekymret_* Skrevet 14. august 2009 Rapporter Del Skrevet 14. august 2009 Hmm.. Jo, jeg ser den. Jeg har dog ikke smakt på det, ingen planer om å gjøre det heller. Kanskje det har avtatt i morgen, vi får se. Om noen andre har andre tanker eller meninger, skrik for all del ut. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå