Skrujernet Skrevet 13. august 2009 Del Skrevet 13. august 2009 kjøpte meg to slike bokser forgie uke: Og aner ikke hvilket potetgull det er godt med! Har aldri smakt den, noen som kan komme med erfaringer? Er det god med cheeze doddles ved den, tortilla, salt og pepper, salt? trenger hjelp fort! Skal på butikken straks! Lenke til kommentar
Nopros Skrevet 13. august 2009 Del Skrevet 13. august 2009 Smakte Sørlandschips med Maldon Havsalt, for litt siden ganske godt. Angående boksen din har jeg ikke peiling. Lenke til kommentar
Skrujernet Skrevet 13. august 2009 Forfatter Del Skrevet 13. august 2009 Boksen er rar ja, hadde aldri sett den før jeg kjøpte den Lenke til kommentar
2ore Skrevet 13. august 2009 Del Skrevet 13. august 2009 Tror den egentlig er til for å dippe nachos eller lignende i. Lenke til kommentar
Skrujernet Skrevet 13. august 2009 Forfatter Del Skrevet 13. august 2009 hmm, nachos ;p Lenke til kommentar
Sameboe Skrevet 13. august 2009 Del Skrevet 13. august 2009 Tortilla chips blir det vel kallt Er nok det som funker best til Lenke til kommentar
RainbowLady Skrevet 13. august 2009 Del Skrevet 13. august 2009 Slenger meg på de over meg. Nachos med dip = nom nom! Lenke til kommentar
Aleks Skrevet 13. august 2009 Del Skrevet 13. august 2009 Vanlig tortilla chips og salsa dip er knall godt. Angående din aner jeg ikke.. Lenke til kommentar
Tunky Skrevet 13. august 2009 Del Skrevet 13. august 2009 Den er veldig god å dippe tortilla chips i, ja, men den funker også fett istedenfor ost i tacoen! Lenke til kommentar
Trollface Skrevet 13. august 2009 Del Skrevet 13. august 2009 Kjøp en vanlig sørlandschips eller to, 1 stor boks med lett rømme, og tortilla dip mix, bland og vent 20 min. Knall! Lenke til kommentar
MrLee Skrevet 13. august 2009 Del Skrevet 13. august 2009 Til den dippen passer nacho/tortilla chips best. Det er egentlig bare disse chips (maisbaserte) som passer til guacamole\tortilla dip og slik "ostedip". Sørlandschips og andre av den typen har egentlig ikke noe å gjøre i nærheten av dip. De er gode nok alene. Standard salt chips type kims og maarud "gul" er til å dippe i holiday og andre rømmebaserte dips. Lenke til kommentar
Oldheim Skrevet 13. august 2009 Del Skrevet 13. august 2009 Har du prøvd paprika naturchips av kims? De er mine yndlingschips for life Lenke til kommentar
Aleksander-yo Skrevet 13. august 2009 Del Skrevet 13. august 2009 Drikk deg småbrisen på noen øl, da trenger du ikke vurdere potetgull en gang. Så lenge de er store og sprøe nok til å ta med seg litt dip. Jeg elsker aldri potetgull så mye som når jeg har drukket øl og er litt seig i kjeften og nummen i kinna. Lenke til kommentar
Trollface Skrevet 13. august 2009 Del Skrevet 13. august 2009 Hehe Aleck. Du drikker vel øl samtidig som du spiser potetgull med dip du, deilig blanding tenker jeg Lenke til kommentar
Aleksander-yo Skrevet 14. august 2009 Del Skrevet 14. august 2009 Hehe Aleck. Du drikker vel øl samtidig som du spiser potetgull med dip du, deilig blanding tenker jeg Jess, skraper seige "ølrester" fra innsiden av kinnet og bruker det som dip istedet. Når vi er flere kompiser samler vi alt i en bolle. Deilig! Nei, men faktisk. Det funker ikke.. Øl er det på en måte litt mat i allerede, kanke spise noe med det. Til nød cider.. Potetskruer? Det er godt da! Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå