Gå til innhold

Småprat rundt/om CoD: Modern warfare 2


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+981287349
Jeg mener, nå i level 70 er det jo ikke mer å gjøre, bortsett fra å unlocke attachments!

Det jeg også tenkte, så startet i Prestige for å holde spillet "ferskt".

Lenke til kommentar
Kom til 70 igår, tenker allerede på prestige.. Jeg mener, nå i level 70 er det jo ikke mer å gjøre, bortsett fra å unlocke attachments!

 

 

Jeg mener, nå i level 70 er det jo ikke mer å gjøre, bortsett fra å unlocke attachments!

Det jeg også tenkte, så startet i Prestige for å holde spillet "ferskt".

Problemet mitt er vel at så lenge jeg er på low-levels vil jeg komme til å spille for mye siden det er så mye å unlocke. Når jeg er på topp kan jeg konsentrere meg mer om K/D ratio, å spille virkelig bra uten hindringer.

Lenke til kommentar

hehe, i starten spilte jeg mest Ground War, å da hadde jeg som regel en ganske god kill med en killstreak på opptil 10-15 omtrent hver gang. Men så begynte jeg å spille litt HC for å klare litt M4 challange og sniper med ACOG challange. Men herregud så dårlig statt jeg hadde..hver gang jeg drepte noen så døde jeg omtrent med en gang..hadde alltid 10/9 hver gang om ikke runden endte med usle 4/6 elns.

 

Jeg har gjort alle M4/M16 challanges pluss noen sniper..så jeg tenkte å spille ground war igjen etter mye frustrasjon med dårlig score. Fy faan så mye bedre jeg gjør det nå. Spilte akkurat Terminal og fikk 38-13...deilig å være tilbake! :woot:

 

En annen ting jeg tror var avgjørende for at jeg fikk så dårlig score var at jeg var så fokusert på å få nuke, noe jeg føler jeg ikke har sjans til å få enda.

Så jeg hadde killstreak som harrier, AC130 eller Choppergunner og nuke. Jeg fikk kansje AC130 en del, men det stoppet liksom der..jeg daua alltid om jeg skulle finne en safe spot.

 

Nå spiller jeg med Care Package, Predator Missile og harrier og det er mye artigere:P

Lenke til kommentar
Du får en ny custom class for hver Prestige du tar.

du får ikke ny klasse for hver prestige på første prestige får du noen nye challenges, inkludert våpenchallenges som ikke resettes neste gang du går i prestige.

 

Du får en ny custom class for hver andre prestige hvis jeg ikke tar feil. Har ihvertfall sett at på 10. prestige har man totalt 10 custom class slots. Man ihvertfall én på 1. prestige (jeg prestiget første gang for noen dager siden og kan bekrefte).

 

Nye challenges er våpen challenges som inneholder Veteran I, II og III + Master I, II og III. I gir en ny title, II gir et nytt emblem og III gir en ny title. Dette gjelder for samtlige våpen. I tillegg får man "Prestige" challenges (tror det er 15 stk eller no).

 

I tillegg får man en ny title + ett nytt emblem for hver prestige, pluss noen andre titles som knytter seg til å nå forskjellige lvls i forskjellige prestiger.

Lenke til kommentar
3500 er selvfølgelig juks. Ikke mulig uten. Blir vel det samme som de som har vært level 70 med symbolet til Prestige 10 i over en uke...Så gode er dem ikke, spilte mot en slik idag som var mye dårligere enn meg (level 56 - standard)

 

Jepp, har vært borti den FLERE ganger, tilogmed 3 dagen jeg spillte var det en i 70 prestige

 

 

hvordan ser det symbolet ut? altså perstige x 10.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...