Gå til innhold

Småprat rundt/om CoD: Modern warfare 2


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+981287349
Bare såvidt begynt jeg. 1005 kills, 140 headshots. "bare 1495 kills og 860 headshots igjen :ohmy:

 

Spill FFA eller Ground War, da går headshots og kills fort unna. Det kan jeg garantere deg.

Har rundt 100 HS igjen på M4 da, men er ferdig med alt annet og har fått den bronsje-tittelen.

 

Nå står ACR for neste.

Lenke til kommentar
men btw: går det ann å finne ut av hvor mange nukes man har fått? (PC)

Under Challenges | Kill Streak | End Game ser du hvor mange du har til nå (eller kanskje ikke dersom du har hatt flere enn hva som skal til for å bli helt ferdig med End Game-challenge).

 

Takk for svaret, men jeg har hatt mange flere enn det som trengs for å bli ferdig med "end-game". ;)

Lenke til kommentar
Hvilken killstreak anbefalere dere at jeg åpner neste gang jeg har muligheten?

 

Har de mellom 3 - 6 kill + attack helicopter.

 

Harrier Strike - Pave low - Chopper Gunner er det killstreak oppsettet jeg finner mest effektivt. Evt. erstatte Harrier Strike med UAV.

 

Hvis man har problemer med å nå harrier (7 kills) så er predator missile effektivt. Predator (5), Harrier (7) og chopper gunner (11) gjør at man når chopper gunner oftere enn om man bruker pavelow (selv om man selvfølgelig jevnt over får flere kills av pavelow i stedet for predator. Det kommer an på hvor flink du er til å få killstreaks. Mot noen folk blir også Pavelow ofte skutt ned så snart det er oppe (1 stinger missile).

 

Selv bruker jeg enten:

 

1) care package (4), predator (5), emergency airdrop (8). (På brett mot halvgode folk der det er vanskeligere å få killstreaks)

2) predator (5), harrier (7) chopper gunner. (bruker som regel denne)

3) harrier (7), chopper gunner (11), nuke (25) på brett jeg gjør det bra på, og mot mindre gode folk.

Endret av Slikape
Lenke til kommentar
Hvilken killstreak anbefalere dere at jeg åpner neste gang jeg har muligheten?

 

Har de mellom 3 - 6 kill + attack helicopter.

 

Harrier Strike - Pave low - Chopper Gunner er det killstreak oppsettet jeg finner mest effektivt. Evt. erstatte Harrier Strike med UAV.

 

Kommer an på. Hvis det er en bane jeg lett får noen kills på rad starter ikke streaken før Harrier Airstrake på 6. Deretter pavelow på 8 og AC 130 på 11. Dette bruker jeg f. eks. med auto sniper på Wasteland. Jeg hadde Harrier, Pavelow og AC 130 i luften på en gang, og dette på en bane hvor 85 % er utendørs. :p KAnskje litt mye, men det resulterte i en pen statistikk: 27 - 1.

 

 

Hvis det derimot er en bane jeg bruker M4 på, og som jeg sliter litt med å oppnå streaks starter jeg gjerne med Predator Missile på 4 eller 5 kills.

Endret av Attityd
Lenke til kommentar

personlig finner jeg predator + harrier + ac130 (evt. chopper gunner) veldig effektivt. ac 130 på baner med store arealer som afghan. chopper gunner på mindre by baner, spesielt highrise. Hardline perken gjør det uansett mye lettere..

 

edit: leser nå på facebook at det har kommet oppdatering hvertfall til ps3 nå mot javelin bugen (som gjør at javelinen sprenger når han dæver)

 

- noen som vet hvordan jeg sletter hele cod mw2 singleplayer uten å fucke opp dritten så jeg ikke får installert det skikkelig igjen? har nemlig problemer med å komme videre fra siste oppdrag i act 2.. (spillet henger seg)

Endret av Jens viking
Lenke til kommentar

Da har jeg vært host for et MW2 LAN, og vi fikk oppleve Modern Warfail 2 i på sitt beste.

Siden ingen var i level 70 ville jo alle få exp, eller klare challenges, altså var private match utelukket, og som kanskje noen vet får man jo ikke joinet en dritt med fler enn 9 i partyet, vi var 12. Løsningen var at vi lagde to gruppe, på 6, hvor den ene startet en lobby for ønskede gameplay. I det sekundet leaderen joinet joinet den andre gruppen samme gameplayet. Det funket 1/3 av gangene, og vi passet på å spille det de færreste gidder, CFT og slikt.

Når vi først kom inn var det rasente morsomt, og noen av oss spilte i 12 timer i strekk, nei, vi hadde en pause på 5 min, da et lag måtte flytte seg ned i stue #2, siden vi hadde problemer med strøm (splitter i en splitter i en splitter, oppskriften på brann, det resulterte bare i strømbrudd hos noen en gang i blandt).

Lenke til kommentar
Nå er det sånn at UPnP står på og firewall er disabled, men NAT type står fortsatt på strict, noe som er jævlig frustrerende :mad: Har og opna de portene som trengs til Xbox Live, og open NAT kommer og går slik som den vil :(

Vet dere om noe annet jeg bør gjøre for å få open NAT?

 

Hvilken ruter har du ?

 

Det er en Speed Touch THOMSON ST780

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...