Gå til innhold

Folka skal ha ny tv, 46", film og tv (kanskje PC), maks 25.000,- for tv og hjemmekino


Anbefalte innlegg

Vel. Det har seg slik at TV-en til mine foreldre har gått fyken og det er da behov for å kjøpe ny. Jeg har klart og overbevise de om at det lønner seg å investere i en TV og Bluray-spill (og hjemmekinoannlegg, noe som også skal kjøpes inn).

Verken jeg eller de har noe særlig peiling på hva som er bra og ikke bra, og det er derfor jeg har kommet hit.

Jeg har sett på Netshop og ser at du finner >46" for alt fra 8.000 til 30-40.000. Spesifikasjonene sier meg ikke så altfor mye. Med tanke på at vi sitter ca 3-4 meter unna TV-en burde vel det være tilstrekkelig (den som ble ødelagt var 42", så 4" ødelegger da ikke særlig)?

Siden ingen av oss har noe peiling på pris, så sa foreldra mine at 25.000,- var absolutt maks, og at billigere og bra ville vært bedre. Så om en TV av god kvalitet koster 10.000, men om du spytter inn 2.000 til så får du en mye bedre tv iforhold til prisen, så er ikke det noe problem.

 

Eneste kravet jeg er klar over er minst 3x HDMI og Full-HD, og alt annet er vel bonus :wee: . Det kan være at, i forbindelse med dette så blir det investert i en spillmaskin som støtter full-HD fordi en kan, men dette er også bare en sekundær prioritering og ikke noe å fokusere på ved kjøp av TV-en.

Jeg aner ikke om vi burde gå for plasma, LCD eller LED eller hva som finnes der ute.

Det hadde vært positivt om det kom forslag om TV-er som kan styres med samme fjernkontroll som et hjemmekinoanlegg. For eksempel Samsung TV og Samsung hjemmekino kan vel styres fra en av kontrollene som følger med?

Kildesignalet kommer fra kabel-tv, og det er vel ikke så mange sendinger som sendes i 720p?

 

Og om PC-en skal kobles på TV-en? Hold muligheten oppe, men akkurat nå så er det ikke aktuelt, så var det det med at å spytte inn 2.000 ekstra for at en annen modell gir like bra bilde fra film, men gir også godt bilde fra PC, så er det bare bra.

TV-en og hjemmekinoen skal hentes i Oslo.

 

 

Litt synd at det ikke var noe generelt forum for slike "pakker", siden jeg aner ikke om det holder med å kjøpe TV og hjemmekino fra en side eller om du må ha en artig ting jeg ikke vet om. Og at synkronisering av tråder blir lite artig, så bruker primært den her :wee: .

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...