Gå til innhold

Peter Kovacs målet - Toppen av usportslighet?


Dotten

Riktig av Kovacs å score?  

251 stemmer

  1. 1. Riktig av Kovacs å score?

    • Ja
      93
    • Nei
      135
    • Vet ikke/ingen formening
      23


Anbefalte innlegg

Selfølgelig burde han spille ballen ut. I kampens hete er det kanskje vansklig å tenke gjennom at Opdal er skadet, og du kun er et spark unna et mål. Men Kovacs ser jo på Opdal før han scorer. Noe som gjør det vanskligere å forsvare han. Jeg er Brann supporter. Men jeg er mere irritert på trener Fagermo. Kan vell vise litt respekt også? Men han syntest vell det er morsomt. Håper Brann blir enda mere tent og vinner kampen! Hadde vært rått. Da skulle jeg personlig tatt meg en tur til Fagermo og jubla og ledd og spytta han i trynet!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Fagermo som jeg anså som en sympatisk fyr.

Hvordan er dette mulig?

Si det... Liker hvordan han fokuserer på å spille offensiv fotball, men som sagt, nå mistet jeg mye respekt.

Hva har det med at han er en sympatisk fyr og gjøre?

Han har alltid vært en drittsekk,men en god trener. Liker han som trener.

Lenke til kommentar
Det flaue målet kan sees her, for de som vil se situasjonen:

 

http://msn.tv2sporten.no/fotball/tippeliga...icle2848950.ece

Hvis noen kommer over et sted der man ikke må betale seg til TV2 Sumo for å se det så er jeg hjertelig takknemlig.

De av dere som er teknisk anlagt kan kanskje fange streamen på linken til Dotten og legge ut på youtube.

Du må ikkje betale for å sjå det høgdepunktet, berre vera registrert som TV2 Sumo brukar ;)

 

Kovacs sin oppførsel her er særs usportsleg, men han har "regelboka" på si side då han strengt tatt ikkje gjer noko gale når han putter ballen i mål. Kovacs bryt berre den "gyldne regel" innan fotball om å spele ballen ut når nokon er nede med skade. Men for å forsvare Kovacs, han sentrer faktisk ballen ut av spel... Har vell ingenting å seia kor han skyt den :hmm::ph34r:

 

Sjølvsagt har Brannspelarane sin fulle rett til å vera forbanna, noko eg og truleg hadde vore dersom laget mitt hadde fått eit slikt mål mot seg. Kven hadde ikkje vore forbanna etter å ha fått eit slikt mål mot seg? Sidan eg ikkje er Brannsupporter vonar eg Odd vinn med eit mål slik at det i etter tid vert verkeleg snakkis om dette målet!

 

Det som verkeleg provoserer meg er at Fagermo jublar som om han har vunne Champions League, Tippeligaen og cupen på ein gong. Dette er særs usportsleg av ein trenar, og eg håpar han får ein reaksjon frå forbundet då ein trenar ikkje bør oppføre seg slik. Men igjen; han har retten til å gjera det på si side

Lenke til kommentar
Bah, TV2 tar betalt altså. Jaja, kommer sikkert raskt nok ut.
Jeg tok visst feil. Det krvdes bare registrering. Ikke betaling.

 

Uansett... Nå som jeg har sett det selv så vil jeg si at selv så hadde jeg tatt et annet valg enn å gå etter mål der. Eventuelt så hadde jeg latt Brann få et mål som "kompensensjon" etterpå.

Lenke til kommentar

Mange måter situasjonen kunne vært unngått også, Brann kunne ha bytta ut Opdal når han fikk strekken. Og skjønner egentlig ikkje kvifor Bakke slår tilbakespill, når han veit at Opdal har strekk i foten.

 

Merkelig at ingen reagerer på at Opdal, faller ned, tar seg til kneet, men greier allikevell slenge et spark i leggen på Kovac før han igjen ruller rundt. Hadde ikkje Opdal sparket Kovac i leggen er eg enig at han burde spilt ut... Det er ei gråsone, men syns det var greitt nettopp pga av Opdal sitt spark. For det ser ut som at han må amputere foten for andre gang på 5 sekunder etter sparket.

Lenke til kommentar

Hadde Opdal vært alene og hatt full kontroll, burde Kovacs ha stoppet, men det hadde han ikke, sa Fagermo til TV 2 i pausen, akkopagnert av TV-bilder som fortalte en litt annen historie.

 

http://fotball.bt.no/nm/article147129.ece

 

 

Hehe, så Opdal hadde ikke full kontroll i den situasjonen? Men jeg tolker det slik at når Fagermo ser situasjonen og reflekterer over sine egne ord, så er han enig i at Kovacs ikke burde scoret.

Lenke til kommentar
Så lenge ikke dommeren blåser av så har han all rett til å sette ballen i mål :shrug:

Fairplay er ukjent for deg?

 

Der er kjennetegnet til en stor spiller, og han der var stor.

Det er ingnen som tenker at det var et tapt mål.

 

har ikke stemt enda, da jeg ikke har sett situasjonen, men det høres ikke bra ut.

Endret av 2ball(s)
Lenke til kommentar

Kovacs, tross sin store størrelse, er beklageligvis liten. Fotballspillere er ikke roboter og må ta sine etiske valg som alle andre. Kovacs tok sitt og hans rykte vil for all ettertid bli farget av nettopp det. Jeg håper det bare gikk litt hett i topplokket for han og at han beklager i ettertid :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...