Gå til innhold

Vamz, 80 priest søker en hardcore raiding guild.


Anbefalte innlegg

Dette er kanskje ikke det helt rette stedet, men det er bare 5-6 emner i Guild rekruteringsdelen av forumet så det er jo waste. Jeg ser etter en ganske hardcore raiding guild som trenger holy priest. Armory link: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...sper&n=Vamz legg igjen en link til guildsiden din hvis du tror dere kunne trengt en holy priest. Jeg drepte Yogg'Saron 5 april og har etter det ikke raida. Jeg har spillt siden juni 2006 og har god kunnskap om spillet. Som sagt ser jeg etter en ganske hardcore guild, det vil si at dere må ha som mål og ta ned PvE content så fort som mulig.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er det kanskje ikke enklere å starte litt mildere?

 

"Ganske hardcore" guilds er jo gjerne ute etter folk som har erfaring fra hardmodes. Ser ikke ut som du har gjort noen, verken 10 man eller 25 man. Men det er litt vanskelig å forstå hva du mener med "ganske hardcore".

 

Jeg vet at vi mangler Holy Priest. Har du kanskje en alt der du har gjort litt mer?

Lenke til kommentar
Er litt tøft at du tok Yoggie 10 dager -før- patchen kom. :wee:
Mai seff -.- Huska bare 5/5 og det hørtes veldig april aktig ut i mitt hode xD Men det var 14 når jeg ser etter. Var jeg som blingsa på dato når jeg så killshottet vårt. Grunnen til at jeg ikke har erfaring fra hardmodes er fordi jeg slutta og raide rett etter vi tok yogg, ser den at det er greit med erfaring fra hardmodes men det er ikke så forbanna vanskelig og lære seg fights så det er ikke noe kjempestort problem.

 

Og angående enchants så fikser jeg seff det før en eventuell apply. Det var ikke sånn at jeg faktisk hadde tenkt og komme inn i noen guild basert på det jeg skrev i første post.

Endret av Lightningwolf
Lenke til kommentar

Vet ikke om du er så hardcore som dette men ja ja. Du kan jo prøve

 

“Ensidia”

 

Horde EU-Magtheridon

world: 1

EU: 1

realm: 1

Score: 1113.69

Pre-Ulduar Score: 36.00

 

Guild Profile

Primary Language: English

Recruiting:

all classes

Update: We are especially interested in Holy Priests.

 

http://ensidia.com/home/news/ensidia-recruitment.html

 

So we are making an amendment to our recruiting status. We will always be open to applications from exceptional players from any class that think they can challenge our current players for their raid spots. At the moment however we are looking for some more specific classes to farm Ulduar and prepare for the next instance:

 

Shaman (Enhancement possibly Elemental)

Death Knight (mainly DPS but has to be able to tank)

Druid (Feral possibly Moonkin)

Priest (Holy)

Warlock

 

 

Rerollers are accepted but must be applications of the highest standard since we need to gear you to trial you. Please include your armory link, UI screenshot and any wws or other stats log with your application. Other than that what you write is up to you. Including a large amount of information is good but stories about how your guild disbanded due to inactivity during UBRS progress are not necessary :) Good communication skills and fluency in English is essential. You must have a microphone and be able to use it on ventrilo.

 

We do not play for ourselves we play for the guild and any attitudes outside of this will end your trial pretty quickly.

 

All that being said we do like to have a lot of fun when we play and it is not the military atmosphere a lot would expect.

 

Applications should be sent to [email protected], there is no form telling you what to write, it's up to you. If you don't get a reply within a week then it's a no, we simply do not have time to individually reply to all applications. Good luck!

Lenke til kommentar
Som om du hadde hatt sjanse til å joine Ensidia:p De har ikke tatt inn 1 ny beta member etter de forma guilden mellom Sk og Nihilium:)

Det har de så absolutt. Det å linke til Ensidia er helt tåpelig, tror personen som startet tråden neppe hadde postet her om det i det hele tatt var aktuelt

Ikke i følge et blog innlegg fra Mek. Skal se om jeg finner det imorgen når jeg ikke er så jævlig trøtt:)

Lenke til kommentar

Jeg var i en hardcore alliance guild på Kilrogg for en stund tilbake. Vi var vel blandt top guildene og raidet 5-6 ganger i uken. I midten av sommerferien gikk alt kort sagt til helvete siden det er så godt som ingen som gidder hardcore raiding på Kilrogg. Core spillerne lagde en rerolling prosjekt over til horde på Draenor. Vi har vel rundt 14-15 spillere på 80. Mange av oss har epic archivement for gear og klare for Ulduar10/Trial of the Crusade 10 mens vi venter på at medlem tallet skal stige opp til 25+.

Vi har igrunn mange healere, men det går vel sikkert bra med en til.

 

Men vi har visse krav;

 

Ikke noe AFK når du føler for det i raid. Må du AFKe et par min, så må du ha snakket med raid lederen og fått tillatelse til å AFKe. Hadde noe problemer med dette i våres gamle guild, noe som er grunnen til hvorfor vi kjører strengt på AFK delen.

 

Du må være tilgjengelig for 5-6 raid i uken. Så lenge det er noe vi ikke har drept er det 6 raids i uken, når alt er clearet, så blir resten av dagene før reset fri-dager.

 

Du må ha minst et crafting profession som maxer characteren din ut, ting som: Jewelcrafting, Blacksmithing, Leatherworking, Enchanting. Nå kan vel tailoring gi noe, men det er veldig dårlig i forhold med det andre du kan få fra de nevnte professions.

 

Så bør du være 16 år eller eldre.

 

 

 

våres forum: www.guildlotus.com/forum

Lenke til kommentar

det med hardcore guilds. de har helt forskjellige ranskjeringer. på min server blir du kaldt hardcore etter og ha en fast oppmøte prosent xD noe som er topelig. Gamle serveren var dager det :) Illidan rett ned etter 2uker ouch kan ikke glemme de dagene ;)

 

Du må forklare litt mere hva slags grp du ser etter. og si en hardcore holder ikke.

 

Du må nok også være 18 (vet ikek hvor gammel du er) for og komme inn i de fleste guilds som i det hele tatt har mulighet til å stille som first realm

 

Gear: Med det gearet ditt og den nye patchen ute og ruller er det en del t8,5 / t9 som må hentes inn i tilleg.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...